0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Aluminium campingtafel

Een aluminium campingtafel is licht van gewicht, bestand tegen weersinvloeden en roest niet. Kampeertafels kunnen volledig van aluminium zijn uitgevoerd of bestaan uit een aluminium onderstel, met een andersoortig blad. Dit kan een duurzaam composiet, uv-bestendig sevelit of kunststof blad zijn. Vanzelfsprekend allemaal in lichtgewicht uitvoering. In het aanbod campingtafels van Kampeer Oase, vindt u grote en kleine campingtafels, picknicktafels en side tables, van gerenommeerde outdoor en kampeermerken zoals: Bo-Camp, Camp Gear, CampPart, Crespo, Dukdalf en Kampa.

Soorten aluminium kampeertafels

Aluminium tafels voor op de camping zijn er in alle soorten en maten. Wanneer we alleen al eens kijken naar de standaard campingtafel, zien we een ruime keuze aan vierkante, ovale en ronde tafelmodellen. Makkelijk op te vouwen tot een smalle koffer of geleverd met draagtas. De meesten hebben eveneens een handig lektuurnet onder het blad. Aluminium familietafels zijn er in twee soorten. De Bo-Camp familietafel is er een van. Deze heeft vier zitplaatsen die aan het blad bevestigd zitten. U heeft de keuze uit een tafel, met twee keer twee zitplaatsen en een met aan elke zijde van de tafel een stoeltje. Andere mooie familie campingtafels zijn de Kampa Moda Tafel & Stoelen Set en de Kampa Moda Large. Aan deze laatste kunt u zelfs met zes personen zitten.

Voordelen van een campingtafel van aluminium

Aluminium is een recyclebare metaalsoort. Dat maakt de aluminium campingtafel tot een duurzaam stukje kampeermeubilair. In dat opzicht is een aluminium kampeertafel milieuvriendelijker dan andersoortig materiaal. Het meest bekende voordeel van aluminium is het lichte gewicht. Maar wist u dat het moderne metaal zelfs 60% lichter dan ijzer is? Daarbij is het een materiaal dat nooit zal roesten en corrosiebestendig is. Aluminium campingtafels hebben een stijlvol en robuust uiterlijk. Dankzij de stevigheid van het materiaal, kan de tafel ontelbare keren in- en uitgeklapt worden, zonder dat hij kapot gaat. Aluminium kampeertafels zijn zo functioneel dat ze ook heel goed als buitentafel in de tuin of als picknicktafel gebruikt kunnen worden.

Wat kunt u met een aluminium campingtafel?

  • Inklappen. Lichtgewicht kampeertafels zijn makkelijk in te klappen en uit te vouwen. In opgevouwen toestand heeft u slechts een koffertje ter formaat van een flinke aktetas.
  • In de regen en de felle zon laten staan. Aluminium tafels zijn waterproof en verschieten niet in de zon. U kunt ze, met een gerust hart, in weer en wind buiten laten staan.
  • Een hete pan op het blad zetten. Aluminium is volledig hittebestendig. U kunt dus zonder problemen een hete pan op het blad zetten.
  • Op ongelijk terrein toch waterpas zetten. Een van de pluspunten van campingtafels, tegenover andere outdoor tafels, zijn de onafhankelijk van elkaar verstelbare tafelpoten. Sommige modellen aluminium kampeertafels zijn voorzien van Quickgrip voetjes aan de poten. Daarmee kan de tafel ook op rotsachtig terrein niet wegglijden.
  • Niet klem komen te zitten. Het zult u maar gebeuren dat de tafel plotseling inklapt, net op het moment dat u aanschuift, om te gaan eten. Dankzij de inklapbeveiliging, kan u dat met onze aluminium kampeertafels niet overkomen.

Hoe kiest u de beste aluminium campingtafel?

De beste tafel voor u is, niet alleen een aluminium kampeertafel die aansluit op uw wensen, maar ook een die u makkelijk overal mee naartoe neemt. Want ook tijdens een dagje strand of een picknick in het bos, komt een aluminium inklaptafeltje goed van pas. Hiervoor kunt u een van die aluminium kampeertafels kiezen, met de stoeltjes eraan vast of los erbij. Hoeft dat voor u niet zo nodig, vergelijkt u dan de standaard aluminium campingtafels onderling en kijkt u welke het best in uw budget en bij uw campingspullen past.

Kampeer Oase aluminium campingtafels

Het assortiment aluminium campingtafels dat u hier bij de Kampeer Oase aantreft, is samengesteld uit een selecte keuze van eerste kwaliteit kampeertafels van: Bo-Camp, Camp Gear, CampPart, Crespo, Dukdalf en Kampa.

aluminium campingtafel