0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Bindriemen

Een bindriem is een uitstekend hulpmiddel om bijna alles vast te kunnen zetten. Kampeer Oase heeft hoogwaardige bindriemen in het assortiment van het merk Arno. Als je op zoek bent naar een gemakkelijke en veilige manier om je spullen te vervoeren of op te bergen, dan is een bindband de perfecte keuze. Bekijk hieronder alle bindriemen die Kampeer Oase heeft of lees meer over bindriemen in het algemeen.

Wat zijn bindriemen?

Bindriemen zijn verstelbare banden die gebruikt kunnen worden om voorwerpen, zoals dozen of meubels, samen te binden om ze vast te zetten voor transport. Maar dit is echter een van de mogelijkheden want bindriemen voor allerlei doeleinden gebruikt. Bindriemenen zijn voorzien van gespen waarmee je de band kunt aanspannen en ervoor kunt zorgen dat je voorwerpen op hun plaats blijven tijdens opslag of vervoer.

Waarom heb ik bindriemen nodig?

Bindriemen ook wel bindbanden genoemd, kunnen je helpen om voorwerpen, zoals dozen of meubels, gemakkelijk en veilig te vervoeren. De verstelbare riemen zorgen ervoor dat je de pasvorm kunt aanpassen aan welk voorwerp je ook moet vastzetten. Ze zijn ook uiterst duurzaam door hun stalen gespen waardoor ze zelfs extreme omstandigheden kunnen weerstaan.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van het gebruik van bindbanden?

Bindbanden zijn een betaalbare, handige en veilige manier om voorwerpen te vervoeren en op te bergen. Ze zijn er in verschillende maten en kunnen versteld worden voor een perfecte pasvorm. De stalen gespen zorgen ervoor dat de banden extra sterk zijn en zelfs extreme omstandigheden kunnen weerstaan. De verstelbare riemen maken het ook

Welke verschillende soorten bindriemen heeft Kampeer Oase

Alle bindriemen die Kampeer Oase in het assortiment heeft zjin van het merk Arno. De verschillen zitten echter in de afmetingen. De volgende afmetingen zijn bij Kampeer Oase vekrijgbaar:

300 x 2,5 cm

  • 180 x 1,8cm
  • 25 x 2,5 cm
  • 100 x 1,8 cm
  • 75 x 1,8 cm
  • 50 x 1,8 cm
  • 30 x 1,8 cm

Welke bindriemen moet ik kiezen en hoe kies je de juiste?

Bij het kiezen van een bindband is het belangrijk rekening te houden met de grootte van je voorwerp en het gewicht dat moet worden vastgezet. Hoe groter en zwaarder het voorwerp, hoe dikker en breder de riem moet zijn. Als je niet zeker weet welke van onze riemen het beste bij jouw behoeften past, neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies.