0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Bo-camp Campingkast

Bo-Camp campingkasten zijn speciaal ontwikkeld, voor kampeerders die hoge eisen aan comfort stellen. Bo-Camp opbergmogelijkheden beperken zich niet alleen tot eenvoudige opvouwbare garderobekasten, maar bieden u een keuze aan multifunctionele inklapbare vakkenkasten, hoge en lage legkasten, organizers en ladekasten. Welke Bo-Camp campingkast u ook koopt, u kunt ervan op aan dat het een opbergmogelijkheid is, waarvan u wenste dat u hem jaren eerder had aangeschaft.

Bo-Camp kampeerkast

De Bo-Camp kampeerkast staat in de kampeerwereld bekend als een betaalbaar en functioneel kampeermeubel. De gebruikte materialen zijn stevig, goed te reinigen en tot handzame pakketjes in te klappen of op te vouwen. Of u nu kijkt voor een Multi Use vakkenkast, met drie opbergboxen of een vouwkast met laden, het zijn stuk voor stuk ideale opbergmogelijkheden, om op een efficiënte manier uw kleding, gebruiksvoorwerpen en toiletspullen in op te bergen.

Bo-Camp kampeerkasten zijn bij veel kampeerders favoriet. Niet alleen om de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid ze tot een uiterst klein pakketje op te vouwen, sommigen zelfs maar met een dikte van 13 cm, maar ook zijn de Bo-Camp opbergkasten voor op de camping, gewild om hun fraaie design en aangename kleurstellingen.

Alle verschillende campingkasten van Bo-Camp

Voor alles wat u maar denkt op te willen bergen in de voor- of bustent, is er een geschikt Bo-Camp outdoor opbergmogelijkheid. Van multifunctionele twee of drie laden vouw- en vakkenkasten, 9 vaks organizers, kleine en grote tentkasten met een harde top die tevens als campingtafel te gebruilken zijn, tot legkasten in meerdere formaten, waarin u uw kleding en linnengoed weg kunt leggen.

Voor kleine spulletjes op de pak of gebruiksvoorwerpen die u in de kook- of koffiehoek gebruikt, heeft Bo-Camp decoratieve bijzet outdoorkastjes van bamboe. U heeft hierbij de keuze uit inklapbare rekjes, met stevige rekken, om borden en pannen op te zetten of stevige polyester hangmandjes waar u uw kruiden, pakjes, bakjes, kommetjes en bestek, in kwijt kunt.

Uw kookgerei mooi wegstapelen en koken, doet u op een Bo-Camp Easy-To-Fold kookkast of waterproof kookeiland. Deze luxe en stijlvolle kookmeubelen beschikken over een hittebestendig werkblad, plus 6 legplanken en 4 zijvakken, aan opbergruimte.

Beste Bo-Camp campingkasten

Elk jaar is er wel een platform of consumentenorganisatie die kampeerkasten testen. Tijdens zo’n test wordt gekeken naar het opzetgemak, opbergmogelijkheden, uiterlijk, eventuele afsluitbaarheid tegen grijpgrage kinderhandjes en de prijsstelling. Als we de campingkasten van dit jaar bekijken die door de ANWB zijn getest, zien we de Bo-Camp kampeerkasten, als een van de betere uit de bus komen. En dat geldt niet voor één model campingkast, maar voor meerdere. Bo-Camp kasten winnen het ten opzichte van merken, zoals DEFA en Crespo, voornamelijk op de solide uitvoering van het frame, in combinatie met een goede stabiliteit en een vernuftig ontworpen design.

Waarom kiezen voor een campingkast van Bo-Camp?

Als we Bo-Camp vergelijken met andere grote kampeermerken zoals, Crespo, DEFA en Eurotrail, zien we dat Bo-Camp campingkasten aanmerkelijk voordeliger zijn, dan die van de andere merken. Met de goede testresultaten van de ANWB in het achterhoofd, mogen we concluderen dat Bo-Camp campingkasten, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben. Wanneer u de mooie kleurstellingen, het luxe design en al die kleine extraatjes, zoals de stabiliteit, gepoedercoate frames en de aluminium afwerkrandjes, erbij optelt, is het niet zo vreemd dat de Bo-Camp kampeerkast, een van de meest gekozen opbergmogelijkheden is.

Hoe kiest u de beste Bo-Camp campingkast?

De manier om een goede kampeerkast te kiezen, waar u jarenlang plezier van hebt, is makkelijker dan u denkt. Eerst kijkt u wat voor een kampeerder u bent. Hoe langer u achtereen, op een en dezelfde plaats blijft staan, hoe meer spullen u meeneemt. Daardoor zult u meer gebaat zijn bij een Bo-Camp legkast DeLuxe hoog, dan bij een DeLuxe laag. Wilt u koken in de voortent, kijk dan voor zo’n handige kookkast. Doet u helemaal niets van dat alles en wilt u niet ook nog eens extra geld uitgeven, aan een campingtafel, kies dan voor de Bo-Camp opbergkast/side table.