0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Bo-Camp kooktafel

Met een Bo-Camp kooktafel kookt u veilig en gemakkelijk. De functionele kookmeubels hebben een fijne werkhoogte, zijn zeer stabiel en voorzien van waterproof en hittebestendige bladen. U kunt ze vergelijken met een gewone campingtafel, met dat verschil dat er aan een kooktafel een extra tussenblad zit of opbergkast hangt. Als u nog nooit eerder een kookmeubel in de voortent gehad heeft, zult u versteld staan, van het gemak dat u ervan gaat krijgen. Kookmeubelen nemen zo goed als geen ruimte in beslag. Het Bo-Camp Compact kooktafeltje bijvoorbeeld, is groot genoeg voor een 2-pits kooktoestel en ingeklapt is het slechts 12,5 cm dik.

Het assortiment kooktafels van Bo-Camp

Voor elke vorm van kamperen is er een Bo-Camp kooktafel. De prijzen variëren. Voor onder de 100 euro heeft u al een mooie kookkast, waar u met gemak een 4-pitter op kwijt kunt. In onderstaand rijtje kunt u zien, wat Bo- Camp aan kooktafel opties biedt.

Zoals u kunt verwachten van de Bo-Camp kookmeubelen, zijn de poten van genoemde kooktafels verstelbaar en de bladen van een hittebestendige watervaste kwaliteit. Modelafhankelijk zijn de tafelbladen uitgevoerd in lichtgewicht aluminium of mdf, met een graniet- of houtlook afwerking.

Redenen om te kiezen voor een Bo-Camp kooktafel

Bo-Camp kampeerartikelen staan bekend om hun hoge mate aan comfort, gebruiksgemak en gunstige prijsstelling. De kampeerproducten van Bo Camp zijn er speciaal op ontwikkeld dat ze veelvuldig in en uit elkaar gehaald en vervoerd worden. We kunnen niet anders zeggen dat de designers daar heel goed in geslaagd zijn. En niet alleen dat. Bo-Camp kooktafels kunnen ook prima tegen een regenbuitje en zijn eenvoudig te reinigen.
Gezien het aantal jaren dat het merk met kwaliteitsproducten aan de weg timmert, toch al gauw zo’n 30 jaar, kunt u erop vertrouwen dat u met een Bo-Camp kookeiland of –tafel een aankoop doet, waar u jarenlang plezier van heeft.

kooktafel bo-camp

De beste Bo-Camp kooktafel

De beste Bo-Camp kooktafel is die, waar u het makkelijkst mee uit de voeten kunt. Wat voor u de beste keuze is, is afhankelijk van het kooktoestelletje en de beschikbare ruimte die u heeft. Met beschikbare ruimte bedoelen we uw ruimte in de voortent. Het voordeel van een kooktafel is dat u deze zowel, buiten als in de voor- of bustent kunt zetten. Onder een afdak koken, is wel zo fijn, bij regenachtig weer of, wanneer er te veel wind staat, om in de open lucht de maaltijd te bereiden.

Als we afgaan op testresultaten, uit een publicatie van de ANWB, doet de Bo-Camp kookkast Easy-to-Fold, het beter dan de andere geteste kooktafels. Ook het Bo-Camp kookeiland Waterproof met Windscherm, scoort hoog en dan met name, op het gebied van stabiliteit en maximale belasting.

Hoe kiest u de beste Bo-Camp kooktafel?

De beste Bo-Camp kooktafel kiest u door A, te kijken in hoeverre u uitgebreid kookt, tijdens een kampeervakantie en B, hoeveel beschikbare ruimte u ervoor heeft. En dan bedoelen we niet alleen in de voortent, maar ook in het bagageruim van uw auto, bus of camper.

Daarnaast beslist u, of u onder het werkblad opslagruimte wilt hebben. Vindt u dat niet belangrijk, raden we u aan te kijken voor een aluminium kooktafel en zegt u van: “dat is wel fijn ja, een paar opbergvakken,” adviseren we u te kiezen voor een Bo-Camp kookeiland of multifunctionele Bo-Camp kookkast.