0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Buitenkleden

Op zoek naar een buitenkleed? Dan ben je hier op het goede adres! Kampeer Oase heeft een groot assoritment buitenkleden en we vertellen je hieronder alles over onze kleden. Hierdoor kan je weloverwogen de juiste keus maken voor een geschikt buitenkleed. Kom je er niet uit? Neem contact op met Kampeer Oase en we helpen je graag verder!

Wat is een buitenkleed?

Een buitenkleed is een type tapijt dat speciaal ontworpen is voor gebruik in een buitenomgeving. Vloerkleden voor buiten zijn meestal gemaakt van duurzame, weerbestendige materialen zoals polypropyleen of nylon. Vloerkleden voor buiten kunnen zowel stijl als comfort toevoegen aan kampeerlocatie, uw terras of andere leefruimte buitenshuis.

Waarom zou je een buitenkleed kopen voor tijdens het kamperen?

Een buitenkleed kan een aantal voordelen bieden tijdens het kamperen. Ten eerste kan het comfort toevoegen aan uw kampeervakantie. Als u op een harde ondergrond kampeert, kan een vloerkleed zorgen voor een zachtere ondergrond om op te zitten of slapen. Daarnaast kan een vloerkleed helpen uw kampeerplaats schoon te houden door een barrière te vormen tussen uw tent en de grond. De kleden van Kampeer Oase zijn waterproof en schimmelwerend dus ook uitermate geschikt als picknickkleed, in de voortent, tent, onder de luifel, op het strand, in de tuin of in het park.

Welke verscillende soorten buitenkleden zijn er?

Kampeer Oase heeft verschillende soorten buitenkleden. Zelf noemen we ze vaak chillmatten. Buitenkleden zijn ideaal te gebruiken als (voor)tenttapijt, onder de luifel, picknickkleed, in het park, op het strand of gewoon in de tuin. Dit buitenkleed is gemaakt van lichtgewicht 100% polypropyleen (380 gr/m²) van een hoge kwaliteit en wordt geleverd in een handige opbergtas met rits.

Waarop letten bij de koop van een buitenkleed?

Er zijn een aantal factoren waarmee u rekening moet houden bij de aankoop van een vloerkleed voor buiten. Ten eerste moet u beslissen welke maat tapijt u nodig hebt. Kleden voor buiten zijn er in verschillende maten, van kleine matten tot grote vloerkleden. Ten tweede moet u een materiaal kiezen dat duurzaam en weerbestendig is. Buitenkleden zijn meestal gemaakt van materialen zoals polypropyleen of nylon. Ten slotte moet u beslissen over een stijl die past bij uw persoonlijke smaak. Buitentapijten zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren, patronen en ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor een Safarimat of een Chillmat van Bo-Camp!

Hoe onderhoud je een buitenkleed?

Het reinigen van een buitenkleed is relatief eenvoudig. Stofzuig eerst het tapijt om vuil te verwijderen en vuil. Gebruik vervolgens een milde zeep en wateroplossing om vlekken of vuil te verwijderen. Laat het tapijt aan de lucht drogen alvorens het opnieuw te gebruiken. Als uw tapijt van een delicater materiaal is gemaakt, zoals wol, moet u het professioneel laten reinigen.