0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Bus en campertenten

Steeds meer Nederlanders zijn de eigenaar van een busje of bestelwagen. Of het nu voor een eigen bedrijf is, of gewoon omdat het een handig vervoermiddel is, of speciaal omdat u ermee wilt reizen, een busje is een prachtige basis voor een lekkere mobiele kampeervakantie. Om alle ruimte die uw busje biedt maximaal te kunnen benutten wanneer u ermee op vakantie gaat, heeft Kampeeroase Elst een selectie aan hoogwaardige bustenten en aanverwante materialen voor u klaar staan, zodat u zorgeloos de weg op kunt om het beste uit uw vakantiebusje te halen!

Ons assortiment tenten

Onze voorraad bustenten

Wij hebben in onze voorraad verschillende soorten bustenten voor u geselecteerd. Een belangrijk punt waarop onze tenten onderling verschillen is de mate waarin ze geschikt zijn voor uiteenlopende types voertuigen. Bij Kampeeroase Elst vindt u bustenten die, zoals de naam al zegt, speciaal ontworpen zijn voor busjes. Soms zijn de tenten zelfs specifiek geschikt voor een bepaald merk en type bus, maar in die gevallen betreft het doorgaans busjes die veel voorkomen en die vaak voor vakanties worden gebruikt. Het grootste deel van ons assortiment bustenten is generiek ontworpen, waardoor ze aan allerlei verschillende soorten bussen en bestelwagen kunnen worden bevestigd. Daarnaast heeft Kampeeroase Elst een aantal tenten voorradig die speciaal ontworpen zijn als aanvullende uitbouw van uw camper. Waar een camper normaal al behoorlijk wat ruimte biedt voor zo’n mobiel kampeerverblijf, maakt u het uzelf met onze camper bustenten wel heel erg comfortabel. Welk type bus of camper u ook van plan bent te gebruiken, met onze bustenten boekt u in een handomdraai enorme winst op het gebied van bewegingsruimte en opslagmogelijkheden.

Vrijstaand model bustent

Een aantal van de bustenten die u bij Kampeeroase Elst vindt zijn vrijstaande modellen, die op een vernuftige manier op uw voertuig aansluiten om de overgang minimaal te houden. Sommige types zijn aan het voertuig zelf te bevestigen, bijvoorbeeld door handig gebruik te maken van de laadklep als platform voor de constructie. Hoe uw bustent ook precies in elkaar zit, wij hebben de materialen die u nodig heeft in huis. Zo hebben wij bijvoorbeeld een set bevestigingspunten in ons assortiment waarmee u met groot gemak door middel van sterke zuignappen uw voertuig en de tent met elkaar verbindt. Een handige en snelle oplossing, waarmee u voorkomt dat u krassen veroorzaakt. Welk type u ook kiest, u zult zien dat u met onze bus- en campertenten een zee aan ruimte kunt winnen tegen bescheiden prijzen, waardoor u nog uitgebreider kunt genieten van uw volgende bus- of campervakantie!

Ben je hier naar op zoek?