0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Camping kast

Gelukkig zijn er mooie oplossingen bedacht voor de kampeerder die waarde hecht aan een beetje overzicht en een opgeruimde tent of caravan, in de vorm van onze enorm handige campingkasten! Bij Kampeeroase Elst helpen we u graag een handje bij het scheppen van orde en overzicht. Kijkt u daarom eens naar ons verrassend brede assortiment campingkasten en andere kampeermeubels, want daar zult u ontdekken dat het helemaal niet moeilijk is om een klein beetje broodnodige structuur aan te brengen in de indeling van uw tent, caravan of camper.

Waarom campingkasten?

Nederlanders zijn geboren kampeerders: dat zal iedere Europese campinghouder beamen. Nederlanders zijn ook van nature een zeer opgeruimd en georganiseerd volkje, en die eigenschappen gaan vaak moeilijk samen met de specifieke omstandigheden van een kampeervakantie. Als u op vakantie bent, gaan de dagelijkse zaken net even anders dan normaal. Voor een deel is dat juist heerlijk, want in dat onalledaagse zit hem nu juist de charme van uw vakantie, maar het moet natuurlijk wel een beetje netjes en praktisch blijven als het even kan. Alleen al het ontbreken van uw normale dagritme brengt een gebrek aan overzicht met zich mee. Tel daar nog bij op dat de spullen die u nodig heeft niet op hun vertrouwde plek liggen zoals normaal in huis het geval is, en u ziet dat er een behoefte kan ontstaan om uw spullen een beetje te organiseren, ook als u bij tegenvallend weer de dag in of om de tent heen doorbrengt.

Voordelen campingkasten

Onze campingkasten zijn ten eerste helemaal ingericht met het dagelijkse leven op de camping in het achterhoofd. Lekker veel ruimte en een indeling in praktische vakken om verschillende spullen in op te bergen geven u de gelegenheid om uw inventaris handig op te bergen. Onze kasten bieden daarnaast veel meer ruimte dan ze ooit in zullen nemen terwijl u reist, want ze zijn stuk voor stuk ontworpen om opgevouwen te worden zodra u ze niet meer gebruikt.

Materiaal van de campingkasten

De campingkasten zijn uitgevoerd in lichtgewicht metaal, vezelmateriaal en andere hightech elementen, die allemaal een minimaal gewicht hebben. Eenmaal opgevouwen tot een handzaam pakketje bergt u het zo op tussen uw overige bagage. Heel praktisch in alle opzichten dus, onze campingkasten.

Verschillende modellen

Bij Kampeeroase Elst vindt u onder meer staande en hangende modellen, met uiteenlopende indelingen en vele verschillende formaten. Er zit er altijd wel één bij die precies past bij uw tent en die exact aansluit op uw behoefte aan gemak en praktisch overzicht tijdens uw vakantie!