0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Camping ligbed

Bij Kampeeroase Elst vindt u ook geweldige kampeerbedden en stretchers die u nodig heeft voor in en om de tent of caravan. Uiteindelijk gaat u op vakantie voor de ontspanning en het avontuur, dus is het belangrijk dat u een comfortabele plek heeft om heerlijk achterover te gaan liggen na een lange dag in de frisse buitenlucht. Daarom heeft Kampeeroase Elst voor u een uitgebreide selectie aan kampeerbedden en stretchers samengesteld, waarmee u fris en goed uitgerust weer aan een nieuwe kampeerdag kunt beginnen.

Heerlijk ontspannen op een stretcher van Kampeer Oase Elst

Stretchers bieden een aantal voordelen boven de reguliere slaapoplossingen die op vakantie worden gebruikt, zoals luchtbedden of slaapzakken. Een belangrijk pluspunt van al onze stretchers en veldbedden is het feit dat u geen contact maakt met de grond waar het bed op staat. Hoewel de kamers van een luchtbed redelijk isoleren tegen de kou is een zwevend slaapoppervlak toch minder vatbaar voor temperatuurschommelingen, waardoor u minder last heeft van de nachtelijke koelte. Bovendien zijn al onze stretchers van hoogwaardig lichtgewicht materiaal gemaakt en erg gemakkelijk op te bergen nadat u ze heeft opgeklapt. Een pomp is niet meer nodig, en u hoeft ook niet bang te zijn dat uw bed gaat lekken. Al met al zijn onze diverse veldbedden en stretchers zeker de moeite van het overwegen waard als u belang hecht aan een goede nachtrust terwijl u op vakantie bent!

Kampeer Oase Elst heeft een groot aantal verschillende types stretchers op voorraad, zodat u altijd precies het bed kunt kiezen dat het beste bij uw voorkeuren past. Een belangrijk aandachtspunt bij het maken van uw keuze is natuurlijk de lengte van het bed. Nederlanders zijn de langste mensen ter wereld, dus als u de ruimte in uw tent of caravan beschikbaar heeft, kunt u er het beste voor zorgen dat uw stretcher lang genoeg is om languit in te kunnen liggen. Daarnaast heeft u de keuze tussen onze veldbedden, die met hun eenvoudige ontwerp erg gunstig geprijsd zijn, of onze vouwbedden, die een verstelbaar hoofdeinde hebben dat meestal in meerdere posities kan worden neergezet. Hierdoor kunt u ook overdag met een boek of uw tablet in de schaduw liggen.

U ziet: bij Kampeer Oase Elst heeft u een ruime keuze als het op slaapmogelijkheden tijdens het kamperen aankomt! U kunt vanuit het gemak van uw huiskamer online uw keuze maken uit ons assortiment, waarna u kunt kiezen om het thuis te laten bezorgen of zelf naar onze vestiging te komen om uw bestelling op te halen. Uiteraard bent u ook meer dan welkom om de bedden persoonlijk te komen proberen, dus kom gerust langs voor professioneel advies of om vast een voorproefje te nemen op het genot van uw nieuwe stretcher!