0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Campingkast

Een campingkast is een van die campingattributen ,waar u niet omheen kan. Eenmaal de tent opgezet, kunt u gelijk alles een plaatsje geven in uw inklapbare legkast of opvouwbare organizer. Het is prettiger dagelijkse gebruiksvoorwerpen gewoon bij de hand te hebben, in plaats van dat u steeds in uw koffer moet rommelen. Bij de Kampeer Oase vindt u elke soort opbergmogelijkheid die u zich maar wensen kunt, voor in de (voor)tent, caravan of camper.

De functionele opbergmogelijkheden die u in ons aanbod kampeerkasten aantreft, zijn niet zomaar de eerste de beste. U vindt bij ons alleen kwaliteitsproducten van topmerken zoals, Crespo, Bo-Camp, Kampa en CamPart.

Verschillende soorten campingkasten

Voor elke vorm van opbergmogelijkheid zijn er geschikte campingkasten. Van hoge legkasten voor bovenkleding en dagelijkse gebruiksvoorwerpen, tot opvouwbare mandjes kasten en kookkasten voor proviand en kookgerei.

Een veel verkochte kampeerkast, is de multifunctionele Bo-Camp 9-vaks organizer. Zoals getoond, als legkast te gebruiken, maar ook uit te breiden met opvouwbare Bo-Camp Lades. Zo kunt u ook kleine losse spulletjes makkelijk bij elkaar opbergen. Heeft u liever geen textiele kast, maar een compacte vakkenkast van kunststofcomposiet, kijkt u dan eens naar de Multi-Use 6 vakkenkast, van Bo-Camp. Een veelzijdige campingkast, met drie dooslades, voor in de voortent die u makkelijk inklapt en meeneemt.

Naast kampeerkasten die alleen als opbergmogelijkheid dienstdoen, vindt u bij ons ook campingkasten met dubbele functie. De camping opbergkast met oplegblad bijvoorbeeld. Afhankelijk van het model dat u kiest, zijn deze handige campingmeubels ideaal om als side table te gebruiken, of om er een koffiehoek mee te creëren.

Verschillende mogelijkheden qua campingkast

Zoals u ook aan de modellen al kunt zien, is er voor elke vorm van kamperen wel een geschikte kampeerkast. Daar waar u met een Crespo Opbergkast, met hittebestendig en watervast oplegblad, een prima meubel heeft voor in uw kookhoek, is de Bo-Camp Urban Outdoor Legkast een fijne linnenkast die meteen als nachtkastje dient. De met legplank verstevigde legvakken en het gepoedercoate frame bieden steun aan een stabiel mdf oplegblad, waarop u met een gerust hart iets te drinken voor de nacht kunt neerzetten.

Een multifunctioneel kampeerkastje dat u zelfs thuis in de badkamer of op het balkon kunt gebruiken, is het Bo-Camp Fitzroy bamboe outdoor legkastje. Een simpel en eenvoudig plat op te vouwen rekje, waarin u met gemak uw pannenset of de schoenen van het hele gezin, in kwijt kunt. Een vergelijkbaar model campingkast, ook van bamboe, maar dan met stoffen mandjes, is de Urban Outdoor Kast Bayswater, eveneens van Bo-Camp. Vanwege de mandjes is dit rekje ideaal om spulletjes in op te bergen die nodig zijn voor uw persoonlijke verzorging en/of hygiëne.

Hoe kiest u de juiste campingkast?

U wilt een campingkast kopen, maar weet door het grote aanbod niet, wat de verstandigste keuze zou zijn. U kunt een begin maken door uzelf de volgende vragen te stellen:

  • Hoe groot is mijn tent en hoeveel ruimte wil ik dat de campingkast maximaal inneemt?
  • Wat ga ik erin opbergen. Wat blijft in de koffer en wat heb ik liever op de pak?
  • Wil ik een opvouwbare stoffen kampeerkast, of een inklapbare van hard materiaal?
  • Moet de tentkast er een met legplanken, opbergvakken of lades zijn?

Na het beantwoorden van bovenstaande vragen is het kiezen van de juiste campingtafel nog maar een peulenschilletje.

Assortiment campingkasten bij de Kampeer Oase

In onze webshop en showroom, staan er echter nog veel meer. Kunt u geen keuze maken of wilt u graag even het materiaal voelen, en kijken wat u er daadwerkelijk allemaal in kunt opbergen, bent u van harte welkom in onze winkel in Elst.

Graag tonen onze medewerkers u onze opvouwbare kampeerkasten met ritsdeuren, vouworganizers, opbergkasten met hittebestendig en watervast blad en outdoor legkasten die u tevens ook als campingtafel kunt gebruiken.