0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Campinglampen

Campinglampen koopt u niet alleen voor de gezelligheid. Ze moeten liefst ook functioneel zijn. Wanneer u in het donker iets in de tent wilt opzoeken of uw weg naar de sanitaire ruimtes wilt vinden, is een goede lamp onmisbaar. De meeste kampeermerken bieden een ruim aanbod in kampeerverlichting. Van eenvoudige zaklampen, tot gaslampen, olielampen en elektrische campingverlichting. In ons aanbod ziet u voornamelijk outdoorlampen van Coleman, Kampa en Barebones. Stuk voor stuk buitenlampen, van een goede stevige kwaliteit die tegen een stootje kunnen. Wanneer u de lampen niet in de regen laat staan, kunt u gegarandeerd jaren en jaren plezier hebben, van de door ons aangeboden kampeerverlichting.

Welke campinglampen hebben wij voor u?

De meest in het oog springende campinglamp uit ons assortiment, is de pendant van Barebones. Een echt sfeermakertje dat u zowel solitair, als in de vorm van string light kunt gebruiken. Wanneer u meer een functioneel kampeerlicht zoekt, bieden wij u een ruime keuze uit onze weerbestendige campinglantaarns. Deze kunnen voorzien zijn van een batterij of oplaadbare accu. Bepaalde modellen zijn zelfs in combinatie met Bluetooth uitgevoerd. De zogenaamde light & soundlampen. De oplaadbare kampeerverlichting is uitgerust met energiezuinige ledlampen en een battery-lock. Van een heel andere categorie, maar niet minder populair, zijn onze camping gaslampen en de nostalgische olielamp.

Welke soorten campinglampen zijn er?

Grofweg is kampeerverlichting in twee groepen in te delen. De eerste, is de manier hoe de lichtbron tot stand komt. Denk hierbij aan (accu)elektriciteit, gas of lampolie. De tweede groep geeft de functie weer, waarvoor het campinglicht geschikt is. Dan gaat het over een zaklamp, tafellamp, hanglamp of een combinatie hiervan. Bo-Camp heeft bijvoorbeeld een handige tafel/zaklamp. Deze staat heel onschuldig en sfeervol op tafel, maar met een handbeweging heeft u een goed fel schijnende metalen handlamp. De sound kampeerlamp van Coleman is voornamelijk gezellig, maar niet minder functioneel. Op de meeste campings heeft u tegenwoordig bijna overal wel een elektriciteitsaansluiting. Wanneer u in de outdoor kampeert echter niet. Voor outdoor kamperen kunt u beter een campinglamp op zonne-energie kopen.

Hoe kiest u de beste campinglamp?

Om geen miskoop van uw kampeerverlichting te maken, is het verstandig, van te voren te kijken, hoe en waar u de verlichting voor gaat gebruiken. Heeft u een kampeerlamp nodig, om naar het toilet te lopen, of anderzijds uw weg in de outdoor te vinden, neemt u dan een goede zaklamp. Wilt u een hanglamp in de (voor)tent, die weinig warmte afgeeft en licht in gewicht is, kijkt u dan voor een ledlamp met kunststof behuizing. Is het belangrijk voor dat u s ’avonds gezellig een kaartje kunt leggen een boekje kunt lezen of zien wat u eet, bent u het best af met een tafellamp. Net als al onze andere draagbare lampen zijn ze verkrijgbaar in diverse Lumen gradaties. Soms is een sfeerlichtje meer dan voldoende, maar om iets goed te kunnen zien, heeft u meer aan een lamp met een hoog aantal Lumen. Lijkt het u beiden wel handig op zijn tijd, adviseren we u te kijken voor een campinglamp met regelbare lichtsterkte.