0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Campingservies

Campingserviezen zijn erop gemaakt dat ze niet makkelijk breken, weinig wegen en tot een compact pakketje in elkaar passen. Kampeergerei wordt immers keer op keer in- en uitgepakt. In tegenstelling tot ons dagelijkse servies, staat het niet het grootste gedeelte van de tijd opgestapeld in een keukenkastje. Moderne campingborden zijn veelal van melamine. Melamine is een thermogeharde kunststof die bekend staat om zijn lichte gewicht en hoge bestendigheid tegen zuren. Het is vaatwasserbestendig en te verkrijgen in leuke printjes en zelfs aardewerklook. Een ander veelgebruikt materiaal is emaille. Emaille is metaal met een coating van glas. Dankzij de temperatuurbehoudende eigenschappen van metaal, blijven uw dranken en gerechten langer op temperatuur. Het moderne emaille kan prima in de vaatwasser.

Welk campingservies heeft de Kampeer Oase

Op zoek naar een campingservies dat jaren meegaat, licht in gewicht is en er leuk uitziet? Bij Kampeer Oase heeft u ze voor het uitzoeken. Duurzame emaille, melamine, polycarbonaat bekers, schalen, kommen en borden, alsmede plastic wegwerpserviezen. Name it en u vindt het in ons ruime assortiment. Vanzelfsprekend zijn al onze borden, schalen, bekers en glazen van de gerenommeerde kampeermerken Bo-Camp, Kampa, HABA en campingserviesspecialist Mepal. De bij ons verkrijgbare outdoorserviezen zijn tijdloos en goed met elkaar te combineren. Als u dat niet nodig vindt, hoeft u bij ons geen compleet campingservies te kopen. U kunt er ook voor kiezen uw camping keukenbenodigdheden per stuk te bestellen.

Soorten campingserviezen

Wanneer u erover denkt om voor de camping keukengerei, zoals borden, schalen, mokken en glazen aan te schaffen, kan dat bij ons op twee manieren. U kunt elk onderdeel los uitkiezen of kiezen voor een voordelige camping serviesset. De sets variëren van 5-delige tot 12- en 16-delige sets. De sets bestaat uit een gelijk aantal grote en kleine borden en schaaltjes. Onder de beschrijving van de betreffende set kunt u zien of er tevens bijpassende campingmokken en besteksets van zijn. Bij onze Mepal, Bo-Camp en Kampa campingserviezen is het bij de meeste sets zo dat alle onderdelen, plus bijpassende mokken, soepkoppen, bestek en zelfs asbakken, naar wens los bij te bestellen zijn. Onze camping glasserviezen, zijn vervaardigd uit polycarbonaat. Polycarbonaat is vrijwel onbreekbaar, geeft geen plasticsmaak en kan gewoon in de vaatwasser. U vindt bij ons water-, thee-, bier- en wijnglazen.

Hoe kiest u het juiste kampeerservies

Kamperen is topsport, wanneer het gaat om economisch omgaan met gewicht en ruimte. Mits u een camper of stacaravan heeft, dan heeft alles zijn vaste plaats. Met elk ander mobiel home, tent of rugzak is het belangrijk dat campingservies goed in elkaar past. Borden, schalen en kommetjes zijn vaak wel goed te stapelen. Met drinkgerei ligt het soms anders. Bekers met oren en wijnglazen met een voetje bijvoorbeeld, kunt u niet in elkaar steken. Wanneer u weinig ruimte heeft, zijn stapelglazen daarom handiger. Natuurlijk is ook de prijs-kwaliteitverhouding van belang en wil het oog ook wat. Kampeer Oase campingserviezen zijn er voor ieder budget en in elk design. Zo heeft u voor nog geen 10 euro al een leuk 5-delig kampeerserviesje en voor net even door de 40 euro een complete 12-delige serviesset in aardewerklook.