0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Campingstoel kind

Kamperen leent zich perfect voor familievakanties: uw kinderen vermaken zichzelf met alle leuke activiteiten en nieuwe vrienden op de camping, terwijl u rustig in uw kampeerstoel tot rust komt. Met uw kinderen op vakantie gaan kan heerlijk zijn, maar breng tegelijkertijd ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Zonder de routine en handige hulpmiddelen van thuis kan het lastig zijn een rustig momentje met de hele familie te hebben. Een comfortabele kinder kampeerstoel kan u daarbij helpen. In onze webshop kunt u terecht voor een brede selectie aan kampeerstoelen voor kinderen. U vindt hier onder andere kwaliteitsmerken zoals Bo-Camp, Camp-Gear, Kampa en Red Mountain tegen scherpe prijzen, dus kijkt u zeker even rond.

Waarom kiezen voor een camping stoel voor kinderen?

Thuis hebben we allerlei speciale meubels en hulpmiddelen om leven met kinderen gemakkelijker te maken. Waarom zou u juist op uw vakantie uzelf die handige middelen ontzeggen? Vakantie vieren draait juist om een tijd vol gemak en vrije tijd. Campingstoelen voor uw kinderen helpen u optimaal te ontspannen op uw volgende kampeervakantie.

U kent het gevoel van een ongemakkelijk stoel zelf vast ook. Of de zitting nou te hoog is of de rugleuning juist te laag, als uw stoel niet lekker zit lijdt dat automatisch tot onrust en een slecht humeur. Dat geldt uiteraard net zo goed voor uw kinderen als voor uzelf. Als ouder weet u dat een rustig kind met een goed humeur ook uw leven een stuk aangenamer maakt, dus de aanschaf van een goede kinder campingstoel is een investering in zowel uw kinderen als uzelf.

De voordelen van een kampeerstoel voor kinderen

Een speciale campingstoel voor een kind biedt vele onverwachte voordelen voor zowel ouder als kind. Het gemak van uw kind staat natuurlijk voorop en de juiste maat campingstoel draagt daar aan bij. Bij ons kunt daarom terecht voor kinder kampeerstoelen in verschillende maten zodat uw kids van elke leeftijd goed zitten. De jongsten zullen dol zijn op hun eigen stoel met speelse, kleurrijke vormgeving. Voor de oudere kinderen is het juist fantastisch om een eigen “grote mensen stoel” te hebben. Dat moet echter niet ten koste gaan van hun comfort, dus een kinder kampeerstoel die goed bij de rest van uw eigen kampeermeubelen past is dan de perfecte oplossing.

In alle opwinding van het kamperen kan het soms lastig zijn voor kinderen om overal aandacht aan te besteden. In een nieuwe omgeving op de oneffen campinggrond zit een ongeluk helaas vaak in een klein hoekje. Bepaalde campingstoel kindermodellen zijn daarom uitgerust met extra veiligheidsaccessoires, om uw kind veilig te houden en onnodige pijn te voorkomen. Uw kind zal dus niet alleen het lekkerst zitten in een kindermaat campingstoel, maar is bovendien extra beschermd.

campingstoel kind

Assortiment kinderstoelen bij Kampeer Oase

Binnen ons kampeermeubelassortiment vindt u vele verschillende modellen van campingstoelen voor kinderen. Net als bij de volwassen modellen staan comfort en mobiliteit bij elke kampeerstoel voorop, dus veel van de ontwerpen zijn compact en opvouwbaar. Zo zijn de kinderstoelen van Kampa extra draagbaar doordat ze vervaardigd zijn met een speciale kuipvorm en lichtgewicht materialen.

Daarnaast zijn er ook bepaalde extra oplossingen specifiek voor kinderen. In onze shop vindt u een uniek, hoogwaardig exemplaar van Red Mountain dat een extra hoge zitting heeft. Dit stel u in staat uw jongste naar tafelhoogte te tillen. Dat is wel zo makkelijk. Bo-Camp heeft daarnaast een serie stoelen met kleurrijke diermodellen die uw kind geweldig zal vinden. Deze modellen zijn bovendien uitgerust met een Safety Lock die het ongewenst inklappen van de stoel kan voorkomen. Bo-Camp’s Copa Rio is ook uitgerust met extra stabilisatoren aan de voetstukken, zodat de stoel niet om kan vallen. Dit model is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, dus door de juiste keuze van kleur en zithoogte te kiezen is dit model geschikt voor kinderen van elke leeftijd.

Waar u ook naar op zoek bent, in onze winkel hebben we het juiste model voor de hele familie. U kunt zelf uw favorieten bestellen in de webshop, maar u bent vanzelfsprekend ook altijd welkom in onze showroom. Komt u langs, dan helpen we u graag met professioneel persoonlijk advies en probeert u de stoelen samen met de kids gelijk even uit.