0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Campingstoel met voetensteun

Kampeerstoelen met voetensteun geven u de kans volledig te ontspannen op de momenten waar u daar behoefte aan heeft. Kamperen gaat vooral om vrijheid en buiten zijn, maar na een lange reis in een volle auto of krappe vliegtuigstoel hebben we allemaal ook even behoefte aan wat extra gemak. Met uw rug in een ergonomische stoel en uw benen gestrekt op een voetensteun voelt u zich onmiddellijk op uw gemak. Zelfs duttend in de zon in uw eigen achtertuin, liggend in een standenstoel met voetensteun, waant u zich in een paradijs ver van huis. Als u geeft om uw gemak tijdens uw kampeervakantie kan uw campingstoel niet zonder voetensteun.

Wat is een campingstoel met voetensteun?

Een kampeermeubel dat luxer voelt dan campingstoelen met voetensteun zal u niet snel vinden. In combinatie met een goede standenstoel brengt een campingstoelvoetenbank ongekend kampeergemak. Met een standenstoel zit u altijd goed, maar wanneer u achterover ligt om volledig van de zon te kunnen genieten wilt u ook uw voeten omhoog kunnen leggen. Bij Kampeer Oase vindt u een breed assortiment aan verschillende voetensteunopties die dit probleem voor u verhelpen en uw comfort maximaliseren.

Verschillende kampeerstoelen met voetensteunen

Er bestaat een overdaad aan keuze wat betreft campingstoelen met voetensteunen.

Merk

In onze webshop kunt u terecht voor een uitgebreid scala aan kampeermeubelen van verschillende merken. Zo vindt u lichtgewicht stoelen en hoogwaardige voetenbankjes van Bo-Camp en Crespo, evenals goede deals van Kampa en Camp Gear en unieke ontwerpen van onder andere Dukdalf en CamPart. Welk merk het best is ligt maar net aan uw voorkeuren, dus we nodigen u uit alle opties in de webwinkel aandachtig te overwegen.

Inklapbaar of los?

Onze kampeervoetenbankjes zijn net als de bijbehorende campingstoelen ontworpen met mobiliteit en compactheid als prioriteit. Om deze reden zijn de meeste modellen volledig inklapbaar. De manier waarop verschilt echter wel: sommige voetensteunen worden aangeklemd om een stabiele ligstoel te vormen, terwijl losse voetenbankjes juist flexibiliteit garanderen. Sommige losse modellen, zoals het Bo-Camp Krukje met oplegblad, zijn multifunctioneel en doen zelfs dubbel dienst als bijzettafel. Enkele koppelbare voetsteunen bieden daarentegen weer de optie onder de zitting van uw kampeerstoel ingeschoven te worden.

Luxe of goedkoop?

Voetenbankjes voor campingstoelen bestaan voor uw comfort, maar aan deze luxe hangt ook een prijskaartje. Wij begrijpen dat de kosten een belangrijke rol kunnen spelen in uw beslissing. U zult dus een overweging moeten maken tussen optimaal gemak en de scherpste prijs. Gelukkig bent u bij ons aan het goede adres voor beide opties.

Als u om uw comfort geeft, maar toch ook niet te veel wilt besteden kunnen we bijvoorbeeld de Kampa Voetensteun / Voetenbank Firenze aanraden. Deze eenvoudig inklapbare voetenbank biedt het simpele gemak waar u naar op zoek bent. Dit model kan gebruikt worden in combinatie met elke Kampa standenstoel en is beschikbaar in bijpassende kleuren.

Vindt u het belangrijk om het maximale uit uw investering te halen en heeft u daar best een paar tientjes extra voor over? Dan is de Crespo Voetenbank RP-215 Air Deluxe voor u. Deze voetensteun past bij alle Crespo standenstoelen en is verkrijgbaar in dezelfde kleur als uw stoel. Het ergonomisch gevormde model heeft een comfortabele vulling en is gemaakt van zachte, luchtdoorlatende stof. Daarnaast is de voetenbank ook extra gebruiksvriendelijk: doordat de steun gemakkelijk onder de stoel weggeschoven kan worden wisselt u van lig- naar zitstand zonder dat u daarvoor op hoeft te staan.

Wat is de juiste voetensteun voor u?

Heeft u al een model op het oog, of twijfelt u nog? We raden u hoe dan ook aan om een aantal controleren voor u beslist, zodat u daadwerkelijk de beste keuze maakt. Mensen komen in alle vormen en maten en onze stoelen daarom ook. Houd hier rekening mee door te kijken of de hoogte van de voetensteun en het belastbare gewicht geschikt zijn. Daarnaast draagt ook het materiaal waarvan de voetenbank gemaakt is in grote mate bij aan uw zitcomfort en de stof bepaalt bovendien het uiterlijk van de stoel. Kies dus een stof die er goed uitziet, maar vooral ook goed aanvoelt. Komt u er online toch niet uit? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Elst voor persoonlijk advies en het uitproberen van uw favoriete modellen.

campingstoel met voetensteun