0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

campingtafel inklapbaar

Om zoveel mogelijk spullen mee te kunnen nemen op kampeervakantie, is het fijn dat de campingtafel inklapbaar is. Daarbij is het wel zo makkelijk dat niet alleen de poten ingevouwen kunnen worden, maar ook het blad. De Kampeer Oase biedt u een ruim aanbod aan billijk geprijsde inklapbare kampeertafels, van topmerken, waaronder: Bo Camp, Camp Gear, CamPart, Crespo, Dukdalf en Kampa.

Verschillende soorten opvouwbare kampeertafels

Bij de Kampeer Oase heeft u de keuze uit een grote collectie tafels en tafeltjes die u makkelijk meeneemt, hetzij als koffer of in een handige draagtas. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen uit vierkante en rechthoekige modellen, al dan niet met afgeronde hoeken of met als extra, een spannet onder het blad. Dit laatste is met name handig, om even wat kleine spulletjes weg te kunnen leggen. Opvouwbare campingtafels kennen we niet alleen als grote tafels, om aan te eten of te gebruiken als werkblad, maar ook als sidetable. Een sidetable kan uitgevoerd zijn als een gewoon bijzettafeltje met vier pootjes, als priktafel met een afschroefbare poot, maar ook in de vorm van een vouwkrukje dat geleverd wordt met een los oplegblad.

Voordelen van een opvouwbare outdoortafel

De campingtafel kunnen transformeren tot een handzaam pakketje is zonder enige twijfel het grootste voordeel van de opvouwbare kampeertafel. De vorm waarin u het pakketje maakt, kan verschillen per merk en model. Naast de gewone inklap- en opvouwtafels, zijn er ook oprol campingtafels, waarbij het blad rond de poten gerold wordt. In opgevouwen toestand is deze outdoortafel niet groter dan een opgerolde strandmat.

Een ander groot voordeel van campingmeubelen is de lichtgewicht uitvoering. De aluminium kampeertafel is de koning onder de lichtgewicht kampeertafels. En dat niet alleen, het duurzame aluminium is ook nog een van de stevigste materialen die er zijn.

Kamppeertafels zijn erop ontwikkeld dat ze tegen alle weersomstandigheden bestand zijn. U kunt deze lichtgewicht kampeermeubels rustig in de regen en de felle zon laten staan, zonder dat ze verkleuren, scheuren of poreus worden. De meesten van de opvouwbare klaptafels voor op de camping zijn zelfs voorzien van een hittebestendig blad.

De ondergrond op campings is niet altijd even vlak. Het fijne van opvouwbare campingtafels is dat de poten, onafhankelijk van elkaar, in lengte verstelbaar zijn. Zo kunt u de tafel altijd recht zetten, ook al is de ondergrond dat niet. Dankzij Quickgrip voetjes kan de tafel tevens niet wegglijden.

Inklapbare campingtafel kopen

Wanneer u meteen voor een goed merk en het juiste formaat gaat, hoeft u niet elk kampeerseizoen een nieuwe opvouwbare kampeertafel te kopen. Een outdoor klaptafel van een goede kwaliteit, gaat al gauw jaren mee. Daarnaast is een handzaam stevig kamptafeltje ook voor andere doeleinden te gebruiken. Bijvoorbeeld als bijzettafeltje tijdens een barbecue of feestje, als picknicktafel bij het vissen, ja zelfs als tafeltje om uw (klein)kind een mooie kleurplaat aan te laten inkleuren. Inklapbare campingtafels zijn er in diverse uitvoeringen. We noemden al het aluminium. Voor het merendeel zijn van alle inklapbare kampeertafels de poten sowieso al van dit lichtgewicht materiaal. Het is vaak de materiaalsoort van het blad dat het onderscheid maakt, in het uiterlijk van de campingtafel. Bij de Kampeer Oase vindt u kampeertafels met bladen van aluminium, kunststof, composiet en bamboe. Het voordeel van deze ruime keuzemogelijkheid is dat u bij ons altijd een tafel vindt die bij uw kampeeruitrusting past.

Assortiment Kampeer Oase

Het assortiment inklapbare campingtafels dat u bij ons aantreft, bestaat uit tafels die speciaal zijn ontworpen voor outdoor gebruik. Stuk voor stuk kwalitatief hoogstaande opvouwbare kampeertafels. Lichtgewicht campingmeubels die tevens goed van pas komen, wanneer u gaat vissen of om mee te nemen op een trekking outdoor event. Met kampeerartikelen van Bo Camp, Camp Gear, CamPart, Crespo, Dukdalf en Kampa kunt u met een gerust hart elk kampeeravontuur aan.

Beste inklapbare kampeertafel

Wanneer we kijken naar de best verkochte merken van opvouwbare campingtafels, zowel volgens onze eigen statistieken, als van andere aanbieders, zien we de merken Bo Camp en Crespo als beste uit de bus komen. Gevolgd door Camp Gear en Dukdalf. Toch zijn testresultaten en verkoopcijfers vaak betrekkelijk. De 4 persoons Urban Outdoor van Bo Camp mag dan de best verkochte tafel zijn, maar als een Kampa Zero Medium Ultralight tafeltje meer aan uw wensen voldoet, is dat voor u de beste inklapbare kampeertafel.

campingtafel inklapbaar