0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Campingtafel lichtgewicht

Wij kampeerliefhebbers zijn het er over eens: een lichtgewicht campingtafel kan niet missen in de basisuitrusting van elke vakantie. Licht wegende kampeertafels zijn namelijk van vele markten thuis. Kampeer Oase Elst heeft altijd een geschikte campingtafel voor u. In onze webshop vindt u een breed assortiment aan kampeertafels van verschillende kwaliteitsmerken zoals Coleman, CamPart, Bo-Camp en Crespo. Kijkt u rustig rond of kom even kijken in onze showroom in Elst om uw favoriete campingtafel zelf uit te proberen.

Wat is een campingtafel?

Een lichtgewicht campingtafel is een van die campingbenodigdheden die standaard tot uw campinguitrusting zouden moeten behoren. Een gewone picknick- of tuintafel is aanmerkelijk zwaarder en neemt in de auto veel meer plaats in. Onze lichtgewicht kampeertafels hebben een handzaam formaat en kunnen tegen een stootje. Met de uv-bestendige en waterproof bladen kunt u ze zonder enig probleem, dagenlang en onder alle weersomstandigheden, buiten laten staan. Net als lichtgewicht kampeerstoelen en campingkasten, zijn onze campingtafels volledig in te klappen of op te vouwen. Ingeklapt, of opgerold, zijn de tafeltjes niet groter is dan een flinke aktetas. Afhankelijk van het model tafeltje, vormt het blad een koffer, waar de poten in opgeborgen worden, of zit er een handige draagtas bij.

Waarom kiezen voor een lichtgewicht kampeertafel?

De belangrijkste reden om voor een kampeertafel te kiezen, met zo min mogelijk gewicht, is wel het gemak van het meenemen. Elke extra kilo betekend immers meer ballast in de auto, caravan of camper. En niet alleen als u gaat kamperen, is een lichtgewicht campingtafeltje ideaal. Ook wanneer u naar het strand gaat, of als bijzettafeltje in de tuin, is een kampeertafeltje reuze handig. Mocht u zeggen: “van een plaatje kan ik geen lichtgewicht campingtafeltje kopen,” nodigen we u van harte uit, om in onze winkel in Elst, de tafeltjes te komen proberen. U kunt de kampeertafeltjes dan zelf eens in- en uitklappen, de pootjes verstellen of een campingstoel erbij pakken, om te kijken hoe een en ander met elkaar in verhouding is.

lichtgewicht campingtafel

Hoe kiest u de beste lichtgewicht campingtafel?

De makkelijkste manier om het juiste kampeertafeltje te kiezen is te kijken naar de volgende punten. Met hoeveel personen gaat u kamperen? Het aantal geeft de doorslag voor een grote of kleine campingtafel. Of misschien is een tafel met tussenstuk voor u wel de beste oplossing. Verder kunt u ook kijken voor tafeltjes, waarvan u de pootjes helemaal kunt inschuiven, tot een lage bijzettafel. Dat zit prettiger, als u ‘s middags ligt te zonnen of in de late uurtjes nog even naborrelt. Daarnaast vindt u in ons aanbod ook lichtgewicht kampeertafels met een opbergnet onder het blad. Dit hoeft er niet altijd aan, maar kunt u er naar believen aan bevestigen.