0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Campingtafel

Een campingtafel is een onmisbaar attribuut voor op de camping. Een goede kampeertafel is licht van gewicht, stevig uitgevoerd, in hoogte verstelbaar en watervast. Voordat u overgaat tot de aanschaf van een outdoortafel, zijn er enkele punten, waar we u graag op zouden willen attenderen. Ondanks dat ze er zo uitzien, zijn de campingtafels die u in ons assortiment aantreft, niet te vergelijken met de doorsnee tuintafel. Zo dient u er rekening mee houden dat het tafeltje niet alleen geschikt moet zijn, om aan te eten, maar tevens ook , tijdens het koken als aanrecht of werkblad gebruikt moet kunnen worden. Daarnaast mag het tafelblad geen krimp geven, als u er eens een hete pan op zet. Tevens moet het tegen alle weersomstandigheden bestand zijn.

Ons assortiment campingtafels

Soorten kampeertafels

Een kampeertafel is meer dan alleen een blad, met vier poten. Wanneer u kijkt naar onze merken, Bo-Camp, Camp Gear, CamPart, Dukdalf, Crepso of Kampa, ziet u meteen wat we bedoelen. De campingtafels uit ons assortiment, zijn stuk voor stuk ontwerpen, waarover is nagedacht. Handzame inklaptafels die geleverd worden met bijpassende draagtas of makkelijk op te vouwen koffermodel kampeertafels. Naar uw voorkeur, exra luxe uitgevoerd met een tafelblad in houtlook, strak antraciet of zwart. Heeft u graag een wat grotere tafel, zijn de large modellen van Kampa precies wat u zoekt. En wilt u geen gedoe met aparte stoelen? Kijkt u dan eens voor een functionele picknicktafel of een, tot neerploffen uitnodigende, tafel & stoelen set.

Voordelen van een campingtafel

Er zijn campings waar de standplaatsen hard en vlak zijn. Wanneer u in een wat natuurlijkere omgeving kampeert, kan dit wel eens anders zijn. Het is dan van belang dat u, onafhankelijk van elkaar, de tafelpoten in lengte kunt verstellen, zodat het blad wel gewoon waterpas blijft. Daarnaast is het belangrijk dat de voetjes niet wegglijden. Tegenover gewone buitentafels, hebben tafels voor bij de tent, camper of caravan de volgende voordelen.

  • Traploos verstelbare poten, met Quickgrip. Ongelijke bodem is nergens meer een probleem, u kunt de tafel altijd recht afstellen.
  • Water- en hittebestendige bladen. Laat de tafel maar rustig in de regen staan en ook de pan met soep kan gewoon op het blad gezet worden. Daar kunnen kampeertafels gewoon tegen.
  • Licht soortelijk gewicht. U heeft tenslotte al genoeg mee te nemen naar de camping. Hoe minder ballast, des te meer andere spullen er mee kunnen.
  • De mogelijkheid om tot klein formaat op te vouwen. Sommige tafels zijn tot pakketjes van slechts 11 cm dikte in te klappen.
  • Ze zijn voor meerdere doeleinden bruikbaar. Kampeertafels zijn sterk genoeg om eveneens als werkblad te dienen. Bent u op zoek naar een klein tafeltje dat u niet altijd nodig heeft, kan een klapkrukje met oplegblad uitkomst bieden.
  • Een handig opbergnet onder blad. Ideaal voor een boek of een tijdschrift even weg te leggen.

Voor- en nadelen materiaalsoorten

Het merendeel van de klaptafels voor op de camping zijn van lichtgewicht aluminium. In ons assortiment vindt u tevens tafeltjes met een blad, kampeertafels van kunststof en duurzame bamboe modellen.

ALUMINIUM

Voordelen
Licht in gewicht
Stevig solide materiaal
Blad is meteen de koffer
Water- en hittebestendig

Nadelen
Kan erg warm worden in de zon

SEVELIT

Voordelen
Water- en hittebestendig, zelfs een brandende sigaret laat geen brandvlek achter
Krasbestendig
Gaat een leven lang mee

Nadelen
Blad van watervaste spaanplaat maakt de tafel zwaarder dan aluminium
Duurder in aanschaf

KUNSTSTOF
Voordelen
Licht in gewicht
Laag geprijsd
Waterbestendig

Nadelen
Niet hittebestendig
Geen verstelbare poten

BAMBOE

Voordelen
Waterbestendig
Mooi en duurzaam
Goede stabiliteit

Nadelen
Hogere prijssegment
Kan na lang in de felle zon te staan, gaan scheuren

Beste tafel kiezen

De voor u beste campingtafel, hoeft helemaal niet altijd meteen de duurste te zijn. Het is belangrijk, wat u ervan verwacht. Moet de camping eettafel ook dienst kunnen doen als kampeer bijzettafel of als strandtafel, dan kijkt u het best voor een handige koffertafel of kampeertafel met draagtas. Bent u met een groot gezin, kunt u ervoor kiezen twee campingtafels te kopen, in plaats van een hele grote. Kinderen vinden het vaak fijner om onder elkaar te zijn. Twee aparte tafels bieden dan meer mogelijkheden. Niet alleen vindt u bij de Kampeer Oase voor elk merk campingtafel bijpassende campingstoelen, maar ook elk ander gebruiksvoorwerp waar u op de camping niet buiten kunt. Van tenten tot gaskookbrander, toiletvloeistoffen, caravanopstapjes en wereldstekkers.

Onze merken

De merken kampeertafels die u hier bij de Kampeer Oase aantreft, zijn van alle markten thuis. Bo-Camp, Camp Gear, CamPart, Crespo, Dukdalf, Kampa.

campingtafel

Ben je hier naar op zoek?