0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Controle

Bij het retourkomen van het artikel / de artikelen zullen wij een controle uitvoeren conform het navolgende:

  • Originele verpakking aanwezig
  • Boekjes/gebruiksaanwijzing aanwezig
  • Beschadiging van het product
  • Gebruik van het product (ongebruikt)

U als consument zal tijdens de bedenktijd zorgvuldig moeten omgaan met het doo ons geleverde product en de verpakking. De consument zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals u dat in een winkel zou mogen doen.

Als Kampeer Oase product/ producten retour ontvangt en het blijkt dat het product en/of de verpakking(en) beschadigd, gebruikt, vies, geïnstalleerd, gemonteerd of onvolledig terugkomen dan beroepen wij ons op “waardevermindering” van het geretourneerde artikel(en).

Wanneer u als consument niet zorgvuldig met het product of de verpakking van het product omgaat, zullen wij kosten voor het eventueel herstellen van het product, het reinigen van het product en een waardevermindering berekenen. Dit kan eventueel oplopen, afhankelijk van de staat van het geretourneerde product, tot 100 % van de aanschafwaarde.

Wij zullen, indien het product in algehele volledige en goede staat, bij ons retour is gekomen, u binnen 14 dagen, het aankoopbedrag retourneren.