0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Crespo campingtafel

De Crespo campingtafel is een van die kampeerartikelen die u op de camping niet graag zou missen. Heeft u er al eens bij stilgestaan, hoe vaak u een kamptafeltje gebruikt? Niet alleen als eettafel, maar ook om een spelletje aan te doen of als werkblad bij het koken. Bij de Kampeer Oase vindt u niet alleen handige kleine Crespo kampeertafeltjes, maar ook grotere lichtgewicht buitentafels, waar u met vier tot zes personen makkelijk aan kunt eten. Het Spaanse merk is al tientallen jaren een toonaangevende naam in de kampeerbranche. Naast kampeertafels, vervaardigt Crespo opvouwbare opbergmogelijkheden, ligbedden, campingkrukjes en campingstoelen.

Onze Crespo tafels voor op de camping

De eisen die de kampeerder aan zijn of haar campinguitrusting stelt, is bij iedereen anders. Het hangt er ook vanaf, met hoeveel personen u kampeert en op welk soort campings u verblijft. Een kampeertafel voor twee personen, hoeft niet zo groot te zijn als een campingtafel waar u met zijn zessen aan kunt eten. Crespo outdoortafels zijn er in alle maten. De kleinste Crespo Tafel AP-280 is slechts 42,5 x 42,5 cm en past precies tussen twee Crespo campingstoelen. De volgende in de rij is onze Crespo Tafel AP-282 met een afmeting van 65,5 x 44,5 cm. Een solide tafeltje, voorzien van vier stabilisatievoetjes. Met recht een campingtafel die u nooit verslijt. Wanneer we kijken naar de grotere familietafels, zien we de luxe Crespo Tafel Ovaal en de rechthoekige Crespo Tafel Solide serie. Allen uitgevoerd met een mooi strak grijs of zwart tafelblad.

Waarom kiezen voor een Crespo kampeertafel?

Crespo kampeertafels onderscheiden zich van andere merken, door hun functionele aanblik en solide uitvoering. Er zitten geen onnodige tierlantijntjes of overbodige stripjes en randjes aan. Een Crespo tafel zal, met een draagcapaciteit van 50 kg ook niet snel kapot gaan. Zeker niet, als u kijkt naar de zeer solide uitvoering van het blad en de poten. Crespo tafelbladen zijn uitgevoerd in melamine. Een materiaal dat ook veel gebruikt wordt voor bladen van horecatafels. Melamine staat bekend, als zeer kleur- en slijtvast, hygiënisch, hittebestendig en makkelijk in het onderhoud. Crespo tafelpoten hebben de bijzonderheid dat ze verstevigd zijn met een stalen buis. De dubbele uitvoering van de poten, voorkomt verbuigen en vergemakkelijkt het inklappen van de tafel.

Beste Crespo campingtafel

Niet alleen de beste Crespo campingtafel, maar volgens testresultaten van de ANWB, de beste campingtafel over all, is de Crespo 352. Bij het uitvoeren van de vergelijking, is het testpanel uitgegaan van een campingtafel voor vier personen. We citeren de testuitslag: “deze campingtafel scoort op vrijwel alle onderdelen het hoogst. Hij is makkelijk op te zetten en door de traploos verstelbare poten zeer geschikt voor ongelijke ondergrond. De Crespo 352 mag zich daarom testwinnaar noemen”. Aangezien alle Crespo kampeertafels vrijwel identiek zijn aan elkaar en er specifiek vermeld wordt dat ze een tafel voor 4 personen eruit hebben gepikt, kunt u er vanuit gaan dat alle andere Crespo tafels ook minimaal een nominatie als beste Crespo campingtafel zouden ontvangen.

Hoe kiezen van de juiste Crespo campingtafel

Bij het kiezen van de beste Crespo campingtafel, moet op de lange termijn denken. De Crespo tafeltjes zijn namelijk zo stevig dat het jaren duurt voordat u aan een nieuwtje toe bent. We willen u dan ook adviseren, niet al te sterk de prijs mee te laten spreken. Goed beschouwd, zijn de kampeertafels van Crespo helemaal zo duur nog niet. Bij het kiezen van een Crespo outdoortafel kunt u opteren voor een grote tafel die u eveneens half kunt gebruiken, zoals de Crespo Tafel AP-352. U heeft dan in één koop, een grote, kleine en/of sidetable. Een vergelijkbaar model is de Crespo Tafel AP-275, met dat verschil dat het blad uit een stuk is. Een handig middenmaat kampeertafeltje dat altijd in elke auto, caravan of camper past, is de Crespo AP-245. Niet zo heel groot en ook weer niet te klein. Deze tafel past ook meteen mooi in de Luxe Crespo Opbergtas.

Het merk Crespo

Crespo is al meer dan 65 jaar een toonaangevende producent van lichtgewicht ergonomisch kampeermeubilair. Naast kampeertafels vindt u bij Crespo ook campingstoelen, tuinstoelen, strandstoelen, ligbedden, voetenbanken en allerhande vernuftige accessoires voor op de camping, zoals koelboxtrolleys en opbergnetjes voor onder tafels en aan stoelleuningen. Verder staat Crespo bekend om zijn kampeerstoelen die altijd passen. U kunt bij Crespo campingstoelen kopen die volledig aangepast zijn naar uw gewicht, postuur en lengte. Naar een onlangs gehouden test door het AD, koos de consument de Crespo AP-237 Air-Deluxe als beste Crespo campingstoel.