0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

DEFA Campingtafel

Het assortiment Defa campingtafels bevat een gevarieerd aanbod van mooie stevige kampeertafels. Niet alleen maken ze bij Defa iedere maat opvouwbaar, u vindt er ook vrijwel elke denkbare stijl campingtafel. Van lichtgewicht aluminium tafels, koffermodel bamboetafels tot tafels met een metalen gaasblad en chique kampeertafels met een blad gemaakt van Wenge latten. Wanneer u expliciet op zoek bent naar een outdoortafel, is een Defa campingtafel de beste keuze die u maken kunt.

Soorten Defa campingtafels

Een veel verkochte Defa campingtafels is de rechthoekige bamboetafel. Het in hoogte verstelbare frame is van aluminium en het blad is in tweeën te delen, zodat hij compact op te vouwen is. Een ander fijn tafeltje is de Defa aluminium campingtafel met een bovenblad van gaas. Een van de grote voordelen van deze tafel is dat regendruppels en kruimels er doorheen kunnen vallen. De tafel is geheel van aluminium en weegt nog geen 5 kg. Een luxe kampeertafel die zelfs niet als bijzettafel in de tuinkamer misstaat, is de Defa One-Action campingtafel. Met zijn Wenge lattenblad past hij in, zowel een huiselijke als natuurlijke omgeving

Redenen om een Defa campingtafel te kopen

De meest voor de hand liggende redenen om een Defa campingtafel te kopen, zijn de kwaliteit en de exclusieve uitstraling die de kampeerartikelen van dit merk bieden. Met een Defa campingtafel brengt u meer stijl en klasse aan uw kampeeruitrusting. Daarnaast is de kwaliteit van dien aard, dat de bladen van de kampeertafels van Defa jarenlang hun kleur behouden. Zelfs al staan ze regelmatig urenlang in het felle zonnetje of de regen.

defa campingtafel

Defa campingtafel kiezen

Bij het kiezen van een kampeertafel is niet alleen het design van belang, ook de gebruiksvriendelijkheid en het gewicht spelen een rol. Aluminium campingtafels zijn licht van gewicht, rond de 5 kg is heel normaal, maar boeten daardoor in op stevigheid. Een campingtafel met verstevigd onderstel en massief blad, weegt al snel om- en-nabij de 10 kg. Wilt u van beide opties het beste, is een bamboetafel met aluminium frame een goede keuze.

Over Defa

Defa is een Nederlands bedrijf dat zich al meer dan 30 jaar bezighoudt met de ontwikkeling en productie van exclusieve kampeermeubels, campingaccessoires en strandstoelen. Daarnaast zijn de Defa-kussens, op gebied van zitcomfort een begrip en ook met hun speciaal op maat gemaakte ‘Defa Dream’ matrassen scoort het bedrijf hoog. De laatste jaren komt u de naam Defa eveneens steeds meer tegen op artikelen in de automotieve sector en in het beveiligingssegment, onder andere op de Disklok en Stoplock.