0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Draagbaar toilet

Draagbaar toilet
Draagbare toiletten zijn er in meerdere uitvoeringen. Ze zijn ideaal voor op de camping. U hoeft ’s nachts niet meer naar het sanitairgebouw te lopen, maar ook als tijdelijk toilet komen ze goed van pas. Campers en caravans hebben veelal hun eigen sanitaire voorziening, in de vorm van een cassettetoilet. Als u met de auto en een losse tent gaat, heeft u die luxe niet. Wij bieden u de keuze uit diverse soorten plasemmers en chemische draagbare toiletten.

Een mobiel toilet is niet alleen een uitkomst, tijdens het kamperen, maar ook tijdens dagrecreatie en outdoor evenementen. Zelfs bij de verbouwing van uw huis, of een tijdelijk ziekbed, is een draagbare toiletvoorziening een welkom hulpmiddel.

Soorten draagbaar toilet

In het aanbod van de Kampeer Oase vindt u twee soorten draagbare toiletten: chemische en niet chemische. De afzonderlijke sanitaire emmers zijn daarnaast in meerdere hoogtes verkrijgbaar. U kunt ze bij ons makkelijk online bestellen. Mocht u speciale wensen hebben betreft de zithoogte, of eerst eens willen kijken hoe dat nu precies werkt, zo’n chemisch toilet, kunt u ook langskomen bij onze winkel in Elst. U kunt in de winkel, onze kampeer wc-emmers met elkaar vergelijken, om zo doelgericht uw keuze te maken.

Heeft u het draagbare toilet liever niet in de (voor)tent? Bij het Kampa Khazi draagbaar toilet krijgt u tevens een Kampa Loo-Loo toilettent. Zo kunt u, afgezonderd van uw reisgenoten, rustig uw boodschap doen. Zelfs wanneer u er een boekje bijpakt of een sigaretje rookt, bezorgt u, gezeten in uw eigen privé wc-tent, niemand overlast.

Waarom een draagbaar toilet?

Uw eigen toilet bij de hand is makkelijk, als er geen gelegenheid is om een toiletruimte op te zoeken, of u geen gebruik wilt maken van de aanwezige, vaak onhygiënische, toiletcabines. Ook in de tent heeft u er veel gemak van. Niet alleen met kinderen, die nog geen hele nacht kunnen doorslapen zonder te plassen, maar ook voor uzelf. Voor een tripje naar het toiletgebouw moet u zich eerst aankleden en een stukje lopen, waardoor u ongewild toch wakker wordt. Met een eigen toilet in de tent, hoeft dat niet meer.

Het beste draagbare toilet

Het beste draagbare toilet, maakt u makkelijk schoon, is voorzien van een ruime vuilwatertank en zit goed. Het is niet de bedoeling dat hij wankelt, zodra u erop gaat zitten. Tot slot, is het fijn, als hij een niet al té wc-achtig uiterlijk heeft. Als we de reviews van de diverse online-shops erop nakijken, komen de draagbare toiletten van Porta Potti Qube serie, glansrijk als eerste uit de bus. Ook in ons assortiment is het Thetford Porta Potti Qube chemische toilet ruim vertegenwoordigd. Zo kiest u eenvoudig uw tenttoilet, met een extra ruime vuilwatertank of een hogere zit.

Waarop letten bij een draagbaar toilet kopen?

Als u besluit een draagbaar toilet te kopen, bepaalt u eerst of u een plasemmer wilt of een draagbaar chemisch toilet. Een eenvoudige plasemmer met dubbel deksel, heeft u al voor enkele tientjes, terwijl een draagbaar toilet, voorzien van grote tank en elektrisch bedieningspaneel, zo’n 100 euro meer kost. Daarvoor heeft u dan wel een luxe draagbaar toilet, in discreet design en mét een gegarandeerd geurvrij opslagsysteem.