0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Droogmolen

Overweeg je om een droogmolen te kopen? Kampeer Oase heeft alles op het gebied van kamperen en dus ook een droogmolen! Bekijk ons assortiment droogmolens hieronder en of lees meer informatie over droogmolens in het algemeen.

Wat is een droogmolen?

Een droogmolen is een product dat gebruikt wordt om kleren, handdoeken en andere stoffen buiten te drogen. Het werkt door de natte voorwerpen in de lucht te laten draaien, zodat het vocht kan vrijkomen en verdampen in de atmosfeer. De droogmolen helpt ook kleding te beschermen tegen beschadiging of slijtage door blootstelling aan direct zonlicht. Met zijn afneembare handvat en roterende basis, is een droogmolen ideaal voor kampeertrips of elke andere buitenactiviteit. Door zijn lichte, stevige constructie en compacte ontwerp is hij gemakkelijk op te zetten en af te breken.

Waarom een droogmolen kopen?

Een droogmolen is een veelzijdige en handige manier om de was buiten te drogen. Hiermee kun je energie besparen door geen elektrische of gasgestookte wasdroger te gebruiken. Daarnaast kan je op een droogmolen ook grote stukken ophangen, zoals handdoeken en lakens, die misschien niet in een droger passen. Ten slotte helpt hij kleding te beschermen tegen vervaging of slijtage door directe blootstelling aan de zon. Kortom een droogmolen is ideaal voor zowel tijdens het kamperen als bij thuis gebruik.

Voordelen van een droogmolen

– Bespaart energie (en geld) door kleding aan de lucht te drogen in plaats van in een droger.

– Mogelijkheid om grote dingen zoals handdoeken en lakens te drogen, die misschien niet in een droger passen

– Kan op 1 plaats blijven staan. Neemt dus weinig ruimte in beslag.

– Kan eventueel uit de grond worden gehaald, waardoor de droogmolen helemaal uit het zicht is.

– Opvouwbaar voor gemakkelijk opbergen en vervoeren

– Licht van gewicht maar toch stevige constructie

Welke verschillende soorten droogmolens heeft Kampeer Oase

Kampeer Oase heeft op dit moment 1 droogmolen in het assortiment. Dit is de Bo-Camp droogmolen. Het is een 4-armige droogmolen. Deze droogmolen wordt geleverd met 3 haringen om de droogmolen stormvast te verankeren en er zit ook een handige opbergtas bij voor gemakkelijk vervoer. De droogmolen kan zowel op de grond gebruikt worden als door hem te monteren op een optionele opbergstandaard die ook op de dissel van de caravan gebruikt kan worden. Ook beschikt deze droogmolen over een inklapbare voet die ook gebruikt kan worden voor een satellietschotel is deze droogmolen ideaal voor kampeertochten of andere buitenactiviteiten.

Hoe kies je de juiste droogmolen?

Bij het kiezen van een droogmolen is het belangrijk om rekening te houden met de grootte en het type droogmolen dat je nodig hebt. Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke droogmolen die je kunt gebruiken tijdens kampeertochten of andere buitenactiviteiten, dan is de Bo-Camp droogmolen een prima optie. Zijn lichte, stevige constructie en compacte ontwerp maken hem ideaal voor reizen en opbergen. Bovendien kan hij dankzij zijn afneembare handvat en roterende basis gemakkelijk in elke ruimte worden opgesteld.