0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Dukdalf campingstoel

Waar u ook op vakantie gaat, u draagt altijd een beetje Nederland met u mee. De Nederlandse cultuur is nou eenmaal een belangrijk deel van de identiteit van elke Nederlander. Dat geldt uiteraard ook voor Dukdalf kampeerstoelen, die volledig in ons land vervaardigd worden en daardoor gegarandeerd staan voor hoogwaardig vakwerk. Het merk past haar bijna 70 jaar ervaring toe om u praktisch kampeermeubilair aan te kunnen bieden. De comfortabele standenstoelen van Dukdalf hebben daarom geen onnodige poespas, maar er zijn wel allerlei handige accessoires voor de Dukdalf campingstoel te verkrijgen, zodat de stoel aan uw al uw wensen kan voldoen.

Diverse Dukdalf kampeerstoelen

Dukdalf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtgewicht standenstoelen. Dit klassieke type kampeerstoel is door haar veelzijdigheid en stevige structuur onmisbaar geworden op de camping. In ons assortiment vindt u een brede selectie aan Dukdalf kampeerstoelen, van betaalbare modellen tot de meest luxe types. Als u op zoek bent naar een gemakkelijk verstelbare kampeerstoel voor een scherpe prijs, dan is de Cha Cha standenstoel zeker het overwegen waard. Met een aluminium frame, hoge rugleuning van textileen en 8 verschillende standen zit of ligt u altijd goed in deze stabiele stoel. Aan de andere kant van het spectrum vindt u de Grande 8800 standenstoel 3D Mesh, met 10 standen, een ergonomische gevormde rugleuning en zachte, waterdoorlatende vulling voor extra steun. Voor een goede balans tussen prijs en luxe gaat u voor de Dukdalf Dolce Sensitive, die een extra diepe zitting en hoge rugleuning heeft, maar vooral ook heel compact kan worden opgevouwen.

De beste Dukdalf campingstoel

Welke stoel de juiste is voor u ligt uiteraard helemaal aan uw eigen voorkeuren, want smaken verschillen. Er valt echter wel wat te zeggen over welke standenstoel het meeste gemak weet te bieden aan de gebruiker. Bij Dukdalf kampeerstoelen zijn de Lunga 8800, de Brillante 8800 en de Grande 8800 erg aan elkaar gewaagd. Alle drie de modellen zijn uitgerust met een ingebouwd hoofdkussen en een 3D gepolsterde schuimvulling. Het verschil zit hem dus vooral in het formaat en gewicht, waarbij de Grande 8800 standenstoel het grootste is en meeste draagkracht heeft, maar ook het zwaarst en minst compact is. De Lunga is al iets kleiner en compacter, maar onderscheidt zich met haar lange rugleuning nog steeds van de lichtgewicht Brillante.

campingstoel van dukdalf

De juiste Dukdalf kampeertstoel kiezen

Bij het uitkiezen van de juiste stoel voor u is het verstandig extra aandacht te besteden aan een paar specifieke factoren. Zo is bijvoorbeeld de stof van de zitting erg belangrijk voor zowel het comfort dat de stoel kan bieden, als voor het uiterlijk van uw aankoop. Daarnaast raden we u ook aan te letten op het maximaal belastbare gewicht en de zithoogte, zodat u een stoel uitkiest die goed bij uw lijf past. Als u graag een keer komt proefzitten of persoonlijk advies van een kampeerexpert wilt ontvangen bent u van harte welkom in de Kampeer Oase showroom in Elst.

Nederlandse degelijkheid voor op vakantie

Dukdalf onderscheidt zich van andere merken door te focussen op de zaken die er echt toe doen, niet door onnodig chique extra’s toe te voegen. Alle meubels van het Nederlandse merk zijn bovenal praktisch. Een stoel is om op te zitten, dus de campingstoelontwerpen van Dukdalf zijn er op gericht u de best mogelijke zitervaring te leveren. Door middel van oerdegelijke vormgeving en stevige materialen zit u gegarandeerd goed in een stabiele Dukdalf kampeerstoel.

Over Dukdalf

Dukdalf begon in 1953 met het produceren van kampeermeubels en heeft sindsdien haar ervaring, kennis en kwaliteitsstandaard kunnen maximaliseren. Het bedrijf staat voor Nederlandse kwaliteit en garandeert de duurzaamheid van haar producten. De levensduur van Dukdalfs kampeermeubels is gemaximaliseerd door het gebruik van hoogwaardige materialen die in of nabij Nederland worden geproduceerd en de mogelijkheid losse onderdelen te vervangen bij slijtage of schade. Op die manier zorgt het merk er niet alleen voor dat u onbezorgd van uw vakantie kan genieten, maar draagt ook haar steentje bij aan het bestrijden van klimaatverandering. Bovendien zet Dukdalf zich actief in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door middel van omscholing, werkgelegenheid en het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling voor Nederlanders met een sociaal-maatschappelijke achterstand heeft Dukdalf ook in ons land een positieve invloed.