0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Dukdalf campingtafel

De Dukdalf campingtafel is een topper onder de lichtgewicht kampeermeubelen. Het ontwerp is basic, simpel en effectief. De tafels hebben geen overbodige randjes of andere opsmuk. Dit maakt ze niet alleen makkelijk om in te klappen en mee te nemen, maar ook eenvoudig schoon te houden. Op de camping heb je immers vaker last van een beetje vuil aan het meubilair en insecten die zich tussen de bewegende delen verschuilen.

Keuzemogelijkheden Dukdalf campingtafel

De Dukdalf kampeertafels die u in ons assortiment aantreft, zijn de Majestic modellen, Scandinavic collectie en de Stabilic serie. De lichtgewicht Majestic’s zijn uitgevoerd in een neutrale lichtgrijze kleur. Ze beschikken over een aluminium frame, met stabilisatievoetjes. Alle vier de poten zijn traploos verstelbaar. Scandinavic kampeertafels hebben een frame van staal dat bovendien extra verstevigd is. Dit model campingtafel heeft één verstelbare poot. De Stabilic serie bestaat uit tafeltjes in diverse kleurstellingen. Ook bij dit model is het frame van staal, met dat verschil dat alle vier de quickgrip poten traploos in hoogte verstelbaar zijn. Alle typen Dukdalf campingtafels hebben een waterproof, kraswerend, en hittebestendig tafelblad van Sevelit.

Waarom een Dukdalf campingtafel?

Dukdalf campingtafels zijn licht van gewicht en blinken uit in gebruiksgemak en stevigheid. Met zo’n 70 jaar aan productie-ervaring met kampeerartikelen kunt u stellen dat ze bij Dukdalf het kunstje doorhebben. Daarbij stamt het bedrijf uit een tijd dat er nog waarde gehecht werd aan gebruiksvoorwerpen die tientallen jaren meegingen. Gelukkig heeft Dukdalf op deze goede eigenschap niet ingeboet. Dukdalf campingtafels kunnen tegen een stootje, zijn gemaakt op belasting tot 50 kg en u klapt ze met een handbeweging in en uit.

dukdalf campingtafel

Wat zijn de beste Dukdalf campingtafels?

Als u de diverse modellen Dukdalf campingtafels bekijkt, ziet u dat de Stabilic tafels net iets meer in huis hebben dan de Majestic en Scandinavic. Daarbij moet u echter niet vergeten dat de Majestic een aluminium frame heeft. Wanneer u op zoek bent naar een lichtgewicht kampeertafel, is een Majestic, de beste Dukdalf campingtafel voor u. Globaal genomen kunnen we echter stellen dat de Stabilic de meest complete kampeertafel is. Ze zijn verkrijgbaar in standaard grijs, tijdloos antraciet en een licht- of donkerkleurige houtlook.

Hoe kiest u de beste Dukdalf campingtafel?

Allereerst kijkt u naar het doel van de tafel en het gewicht wat hij daarbij mag hebben. Als tweede kiest u het formaat. U heeft geen grote tafel nodig, als u maar met zijn tweetjes kampeert. Staat u altijd op dezelfde camping, waarvan u weet dat de standplaatsen vlak zijn, is een tafel met één verstelbare poot voldoende. Is het terrein waar u kampeert of picknickt niet altijd even vlak, heeft u meer aan een multifunctionele Dukdalf Stabilic campingtafel. En dan tot slotte de kleur en uitvoering, van het tafeltje. Afhankelijk van de rest van uw kampeeruitrusting kiest u een tafel met een blad, in de kleur die er het beste bij past.

Over Dukdalf

Dukdalf is een toonaangevend Nederlands merk dat zich al sinds 1953 toelegt op lichtgewicht kampeermeubelen. Niet alleen campingtafels maar ook kampeerstoelen, opbergmogelijkheden en strandstoelen. Als u erover twijfelt welke kampeertafel voor u het beste is, komt u dan langs in onze winkel in Elst. U kunt dan de Dukdalf campingtafels in- en uitklappen, een campingstoel erbij pakken en kijken of ze qua hoogte, gebruiksvriendelijkheid en gewicht aansluit op uw wensen.