0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Familie tent kopen

 Gratis thuisbezorgd vanaf 75,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

 14 dagen retourneren

Kwaliteitsproducten

Home » Familie tent kopen

Familie tent kopen

Gaat u deze zomer met de hele familie op kampeervakantie en wilt u hiervoor een geschikte tent kopen? Bij Kampeer Oase Elst bent u daarvoor aan het juiste adres. In een familie tent slaapt u gemakkelijk met het hele gezin. Dat komt door het slimme ontwerp van deze tent. Wilt u een familie tent gaan kopen? Kom dan snel langs bij onze showroom of plaats uw bestelling via onze webshop.

Ga voor gezelligheid door een familie tent te kopen

Met zijn allen naar de camping is voor veel gezinnen dé gelegenheid om lekker samen te zijn. Herinnert u zich ook nog die mooie kampeervakanties van vroeger? Op vakantie heeft u als gezin echt de tijd voor elkaar, wat zorgt voor veel gezelligheid. Door uw familie tent te kopen bij Kampeer Oase Elst maakt u altijd een goede keuze. Bij ons komt u er immers achter dat een tent van uitstekende kwaliteit helemaal niet duur hoeft te zijn.

Bekijk de familietenten in de showroom of bestel online

Vind u het fijn om uw nieuwe tent van tevoren te bekijken voordat u deze bestelt? Kom dan eens langs in onze showroom in Elst. Hier hebben wij onze tenten voor u opgezet zodat u direct een goed idee krijgt van de indeling. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Ook dat is geen probleem, want onze familietenten zijn ook online te bestellen. Kies uw favoriete exemplaar uit de webshop en bestel vandaag nog! Wilt u advies ontvangen of een vraag stellen? Neem dan even contact op door te bellen naar 0481-351580.