0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

FLEXTRASH

 
 

Graag stel ik je voor aan Flextrash, dé prullenbak die met je meereist. Onze missie in een notendop? Zwerfafval aanpakken bij de bron! We ontwerpen duurzame afvaloplossingen die passen in een wereld die steeds mobieler wordt. De grootste verandering begint bij jezelf, daar geloven we in. Flextrash is Dutch Design en gemaakt van gerecycled PET, wel zo fijn voor het milieu. Dankzij een breed scala aan clips kun je Flextrash op allerlei plekken bevestigen. Bijvoorbeeld in je camper, boot, of auto. En wat dacht je van een dagje strand of direct naast je tent? De mogelijkheden zijn eindeloos!

HET TEAM

Flextrash is een idee van oprichter Bas, trotse vader van twee geweldige kinderen, maar altijd met een grote rotzooi in zijn auto. Een dag onderweg leidde vrijwel altijd tot confrontaties met parkeerbonnen, koffiebekers, snoepverpakkingen en ga zo maar door. Dus begon hij 2 jaar geleden samen met designer Basten aan het ontwerp van een prullenbak in de auto. De oplossing voor een doodsimpele eigen frustratie; wat doe je met je afval onderweg? Eenmaal gestart bleek dat veel meer mensen behoefte hadden aan een prullenbak on the go. Enthousiaste reacties kwamen binnen voor bijvoorbeeld de camping, het strand maar ook op boot en sloep. De autoprullenbak werd Flextrash! Ondernemer Bas kon al snel meer hulp gebruiken om Flextrash tot leven te brengen. Waar Flextrash aan de start bestond uit 2 man zijn we inmiddels een enthousiast team van 6. Hoognodige vrouwelijke energie is toegevoegd en samen werken we dagelijks aan groene dromen.

MISSIE

Tijdens de ontwikkelingen van Flextrash werd het team geconfronteerd met de keiharde realiteit: afval is tegenwoordig onvermijdelijk en overal waar het niet hoort. Langs snelwegen, in de natuur en niet te vergeten in onze prachtige oceaan. Een prullenbak om netjes je afval in te gooien is lang niet altijd binnen handbereik. Best gek, als je bedenkt dat er in Nederland zo’n 50 miljoen kilo afval per jaar in de natuur verdwijnt. Een bananenschil

doet er zo’n twee maanden over om te vergaan, een koffiebekertje een half jaar, een aluminium blikje vergaat nooit. Tot onze grote verbazing was de prullenbak vaak nergens te bekennen. Zo ontstond Flextrash, de afvaloplossing die past in een wereld waar de prullenbak vaak nét te ver weg is.

DESIGN & DUURZAAM

Flextrash is geboren uit de handen van Nederlandse ontwerptalenten Basten en Jesse. Een echt staaltje Dutch Design dus! Er is goed nagedacht over het gebruik van materialen. Zo is de COVERBAG van Flextrash gemaakt van gerecyclede PET flessen en zijn de navulzakjes biologisch afbreekbaar. Geen zin in vieze handen? Is ook aan gedacht! Flextrash is de eerste wasbare prullenbak. Je gooit de buitenzak eenvoudig in de wasmachine samen met je vieze onderbroeken. Don’t waste just wash!

Ook klaar om te starten met Flextrash? Hij is verkrijgbaar in drie verschillende maten (3, 5 en 9 liter) en heeft een divers aanbod aan trendy kleuren. De prijs van de Flextrash prullenbakken varieert van € 22,95 tot € 34,95 en de bevestigingsclips van € 4,95 tot € 12,95.

Deel dit berichtGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *