0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Gaskooktoestellen

Een gaskooktoestel is een essentieel onderdeel van de kampeeruitrusting. Het is draagbaar, gemakkelijk te gebruiken en kan bijna overal worden geplaatst. Hierdoor is het mogelijk om altijd en overal een lekkere maaltijd klaar te maken. Kampeer Oase heeft gaskooktoestellen van onder andere Kampa, CamPart, Campingaz en meer merken. Op deze pagina gaan we je alles vertellen wat je moet weten over een gaskooktoestel zodat u de juiste keuze kan maken.

Wat is een gaskooktoestel?

Een gaskooktoestel is eigenlijk een klein draagbaar fornuis. Het gaskooktoestel is werkzaam op gaas. Het meest gebruikelijke type gas dat wordt gebruikt is butaan of propaan. Gaskooktoestellen zijn heel gemakkelijk te gebruiken, waardoor ze ideaal zijn voor op de camping. Het enige wat u hoeft te doen is een gasflesje aan sluiten op het gaskooktoestel, het gas aan te zetten en het fornuis aan te steken met een lucifer of aansteker.

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van een gasstelletje tijdens het kamperen. Ten eerste is het erg gemakkelijk in gebruik. U hebt geen elektriciteit nodig. Ten tweede is een gaskooktoestel zeer draagbaar. U kunt het overal mee naartoe nemen en hierdoor overal gebruiken. Ten derde is een gaskooktoestel zeer veelzijdig. U kunt er bijna alles mee koken. Van een het koken van water voor een lekkere kop thee tot een heerlijke maaltijd.

Hoe werkt een gaskooktoestel voor tijdens het kamperen?

Een gasstel voor kamperen bestaat uit vier onderdelen: een brander, een regelaar, een klep en een slang. De brander is het deel van het gasstel waar de vlam uit komt. De regelaar regelt de gasstroom naar de brander. De klep wordt gebruikt om de hoeveelheid gas te regelen die naar de brander stroomt. De slang verbindt het gaskookstel met de gasfles. Vervolgens is het een kwestie van het aansluiten van de gasfles op het gasstel, het aanzetten van het gas en het aansteken.

Welke verschillende soorten gaskooktoestellen zijn er?

Kampeer Oase heeft verschillende soorten gaskooktoestellen. Zo hebben we 1-pits gaskooktoestellen, 2-pits gaskooktoestellen en 3-pits gastellen. Vooral de laatste is ontzettend handig wanneer je een flinke maaltijd gaat bereiden. U kunt kiezen uit verschillende merken, zoals Kampa, CamPart, Campingaz en meer.

Hoe kies je het juiste gaskooktoestel voor tijdens het kamperen?

Het belangrijkste bij de keuze van een gaskookstel is het aantal mensen voor wie u gaat koken. Als u alleen voor uzelf kookt, hebt u genoeg aan een 1-pits of 2-pits gaskooktoestel. Maar als u voor een gezin of een groep vrienden gaat koken, dan is een 2-pits of 3-pits gasfornuis noodzakelijk. Een ander punt om rekening mee te houden is het gewicht en de grootte van het gaskookstel. Als u veel gaat lopen, dan verdient een licht en compact gaskookstel de voorkeur. Ook de prijs kan belangrijk zijn bij het maken van uw keuze. Kampeer Oase heeft gaskooktoestellen voor elk budget.

Wat is het beste gaskooktoestel en waarom?

Het beste gaskookstel is het toestel dat aan uw behoeften voldoet. Als u voor een grote groep mensen gaat koken, dan is een 3-pits gasfornuis de beste keuze. Maar als u op zoek bent naar een compact en lichtgewicht gasfornuis, dan is een 1-pits of 2-pits gasfornuis misschien beter. Bepaal vooraf goed wat uw wat uw behoeften zijn, zodat u het beste gaskooktoestel voor uw kampeertrip kunt kiezen. Mocht u er niet uit komen dan denken we graag met u mee.