0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Grondzeil

Grondzeilen zijn een essentieel onderdeel van je kampeerspullen, vooral als je van plan bent veel tijd in je tent door te brengen . Een grondzeil beschermt de bodem van uw tent tegen slijtage en houdt hem schoon en droog. Een grondzeil isoleert ook uw tent tegen de koude grond, waardoor het comfortabeler is om in te slapen. Kampeer Oase heeft een groot assortiment grondzeilen. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Wat is een grondzeil?

Een grondzeil is een vel stevig stof van PVC/plastic dat op de grond wordt gelegd voordat de tent wordt opgezet. Het beschermt de bodem van de tent tegen slijtage, maar ook tegen vocht en ongedierte. Een goed grondzeil maakt uw tent ook comfortabeler door hem te isoleren tegen de koude grond.

Waarom zou je een grondzeil kopen?

Een grondzeil is een essentieel onderdeel van de kampeerspullen, vooral als u van plan bent veel tijd in uw tent door te brengen. Een grondzeil beschermt de bodem van de tent tegen slijtage en houdt hem schoon en droog. Een grondzeil isoleert uw tent tegen de koude aarde, waardoor het aangenamer is om in te slapen.

Hoe en waarvoor gebruik je een grondzeil?

Een grondzeil wordt gebruikt om de bodem van de tent te beschermen tegen slijtage, vocht en ongedierte. Het wordt ook gebruikt om de tent te isoleren tegen de koude grond. Een goed grondzeil maakt uw tent comfortabeler en verlengt de levensduur. Een grondzeil leg je op de grond voordat u uw tent op gaat zetten.

Welke verschillende soorten grondzeilen zijn er?

Er zijn twee hoofdtypen grondzeilen: geïntegreerd en gescheiden. Een geïntegreerd grondzeil is permanent bevestigd aan de bodem van de tent, terwijl een los grondzeil een apart stuk stof is dat u neerlegt voordat u de tent opzet. Sommige kampeerders geven de voorkeur aan een geïntegreerd grondzeil omdat dit gemakkelijker is op te zetten en biedt een beetje meer bescherming. Losse grondzeilen zijn echter vaak lichter en gemakkelijker te repareren als ze beschadigd raken.

Kampeer Oase heeft de volgende verschillende grondzeilen. Tem eerste hebben we de plastic grondzeilen. Deze zijn ideaal voor kampeerders die wat geld wil besparen op hun reis. Ze zijn ook goed voor degenen die op zoek zijn naar een beetje meer bescherming tegen lage kosten. Het tweede type dat we hebben zijn de canvas grondzeilen. Deze zijn perfect voor diegenen die een beetje luxe willen op hun kampeertrip. Ze bieden meer isolatie en zijn veel meer comfortabel om op te slapen. Daarnaast hebben we ook PE grondzeilen. Deze worden ook wel bouwzeilen genoemd. Het is een uitstekend grondzeil voor wie op zoek is naar iets duurzaams en met een lange levensduur. Helaas zijn deze type grondzeilen iets minder ademend, waardoor de kans op schillemls toeneemt.

Waar moet je op letten bij de koop van een grondzeil?

Bij het kiezen van een grondzeil moet u rekening houden met de grootte van uw tent en het klimaat waarin u gaat kamperen. Kampeer je bij koud weer, zoek dan een dik grondzeil van isolerend materiaal. Bij warm weer is een dunner grondzeil voldoende. U moet ook rekening houden met het gewicht en de verpakte grootte van het grondzeil, en met de duurzaamheid ervan. Een grondzeil van PVC/kunststof is een goede keuze voor een stevig, duurzaam laken.

Hoe onderhoud je een grondzeil?

Een grondzeil is gemakkelijk schoon te maken met water en zeep. Als het modderig wordt of nat, veeg het gewoon af of spuit het af. U kunt uw grondzeil ook opbergen in een waterdichte zak om het schoon en droog te houden.

Wat is het beste grondzeil om te kopen?

Welk grondzeil voor u het meest geschikt is, hangt af van uw behoeften en budget. Voor een goedkoop, duurzaam grondzeil kiest u een PVC/kunststof grondzeil. Voor een comfortabeler laken kies je een canvas of PE grondzeil. Kies altijd een grondzeil die groot genoeg is voor uw tent. Voor advies over welke grondzeil het beste is voor jou kunt u altijd contact opnemen met Kampeer Oase. We helpen u graag!