0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Inbouw wandcontactdoos

Bij Kampeer Oase hebben we een ruim assortiment inbouw wandcontactdozen voor uw caravan of camper. Of u nu op zoek bent naar een stopcontact met schakelaar, een antenne of een iso doos, wij hebben wat u nodig heeft. Al onze stopcontacten zijn van vertrouwde merken en van hoge kwaliteit. Als u vragen heeft over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze selectie van inbouw wandcontactdozen zijn perfect voor uw caravan of camper. Met merken als HABA kunt u er zeker van zijn dat u een product krijgt van hoge kwaliteit.

Een inbouw wandcontactdoos is een type stopcontact dat rechtstreeks in een muur kan worden geplaatst. Bijvoorbeeld in een caravan of camper. Hierdoor steken er geen stopcontacten uit en ziet uw interieur er netter en meer afgewerkt uit.

Hoe werkt een inbouw wandcontactdoos?

Een inbouwstopcontact is een stopcontact dat ontworpen is om in een gat in de muur te worden geplaatst. Aan de achterkant van het stopcontact zitten twee schroefjes waarmee u het op zijn plaats vastzet. U gebruik een zaag om een gat in de muur te maken dat groot genoeg is voor de contactdoos. Steek vervolgens de contactdoos in het gat en schroef hem vast.

Wat zijn de voordelen van een inbouwstopcontact?

Het belangrijkste voordeel van een inbouwstopcontact voor tijdens het kamperen is dat ze veel netter zijn. Als u ooit op een camping met elektrische aansluitingen bent geweest, weet u dat de snoeren een rommeltje kunnen zijn. Met verzonken stopcontacten zijn de snoeren weggewerkt en ziet uw kampeerterrein er veel netter uit.

Een ander voordeel van dit soort stopcontacten is dat ze veiliger zijn. Wanneer snoeren eruit hangen, kunnen ze struikelgevaar opleveren. Als u kleine kinderen hebt, kunnen zij ook in de verleiding komen om met de snoeren te spelen. Inbouwstopcontacten elimineren deze gevaren.

Welke verschillende soorten inbouw wandcontactdozen heeft Kampeer Oase?

Kampeer Oase heeft verschillende soorten wandcontactdozen. In ons assortiment zitten wandcontactdozen met schakelaars, klapdeksels, isodoos, antennes, satelliet, audio/video en meer. Allemaal van het populaire merk HABA.

Waarop letten bij de koop van een inbouw wandcontactdoos?

Wanneer u op zoek bent naar een inbouwstopcontact, is het belangrijkste waar u op moet letten de kwaliteit. U wilt een stopcontact dat gemaakt is van duurzame materialen en dat jaren meegaat. Kampeer Oase verkoopt alleen stopcontacten van hoge kwaliteit van vertrouwde merken. Als u op zoek bent naar een inbouwstopcontact voor uw caravan of camper hebben wij een ruime keuze voor u om uit te kiezen

Hoe installeer ik een inbouw wandcontactdoos?

De installatie van een inbouwstopcontact is niet moeilijk, maar het is belangrijk dat u de instructies volgt die bij het stopcontact worden geleverd. Als u de installatie niet gemakkelijk zelf kunt doen, raden wij u aan een gekwalificeerde elektricien te vragen om het voor u te doen.