0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Insectenvanger

Het gezoem van een mug, een rondvliegende vlieg, insecten kunnen best vervelend zijn. Gelukkig staat de technologie niet stil en zijn er zogeheten insectenvangers. Een insectenvanger, ook wel insectenlamp genoemd maakt elke ruimte insectvrij. Ideaal voor tijdens je (kampeer)vakantie! Ontdek hieronder alle insectenvangers die vekrijgbaar zijn bij Kampeer Oase.

Wat is een insectenvanger?

Een insectenvanger (insectenlamp) is een eenvoudig maar doeltreffend instrument om van insecten af te komen. Insectenlampen werken door insecten aan te trekken met een UV-lamp en ze vervolgens te vangen in een kooi of container. Zo creëer je een insectenvrije zone in je tent of camper.

Welke insecten worden door een insectenval gevangen?

De meest voorkomende insecten die worden aangetrokken en vervolgens gevangen door een insectenlamp zijn muggen, wespen, horzels, vliegen, motten en muggen. Maar ook andere kleine vliegende insecten zijn geen partij voor een insectenlamp.

Waarom een insectenlamp kopen?

Een insectenlamp is de meest effectieve manier om van vliegende insecten af te komen, zonder zelf achter de insecten aan te gaan. Bovendien heeft een insectenlamp verschillende andere voordelen:

– Insectenlampen zijn veilig in gebruik. Je hoeft je geen zorgen te maken over chemicaliën of pesticiden.

– Een insectenlamp is gemakkelijk te gebruiken. Hang de lamp gewoon in je tent of bij je zitplaats en de lamp zal het werk doen.

Hoe werkt een insectenlamp?

De meeste insectenlampen werken op dezelfde manier. De lamp trekt vliegende insecten aan met UV-licht. Deze insecten worden vervolgens gevangen in een bak of kooi. Dit bakje kan je vervolgens legen in de afvalbak.

Welke insectenvangers heeft Kampeer Oase?

In het assortiment van Kampeer Oase zit de insectenvanger van Tristar. Deze fraai uitziende insectebanger is voorzien van een aan- en uitschakelaar, ,filter en geïntergereerde handvatten. Het apparaat maakt gebruik van een 7 Watt UV-buis voor het aantrekken van insecnten en is geschikt voor ruimtes tot 25m2. Het is mogelijk om deze insectenvanger op de wand te plaatsen.

Wat is de beste plaats voor een insectenlamp?

De beste plaats voor een insectenlamp is in je tent of bij je stoel. Zo creëer je een insectenvrije zone waar je in alle rust kan zitten of slapen.

Hoe kies je de juiste insectenvanger?

De keuze van de juiste insectenlamp hangt af van een aantal factoren. Het belangrijkste is de grootte van de kamer waar je de lamp wilt gebruiken. Voor kleine kamers tot 25 m2 volstaat de 7 Watt Tristar insectenvanger. Wanneer je grotere ruimtes insectvrij wil maken raden we meerdere insenctenvangers aan.