0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Jerrycan

Een jerrycan is een container voor brandstof, water of andere vloeistoffen. Ze worden vaak gebruikt door militairen en door kampeerders en wandelaars in geval van een onvoorziene situatie. Kampeer Oase heeft voor iedereen wel een geschikte jerrycan in het assortiment. Bekijk hieronder alle jerrycans.

Wat is een jerrycan?

Een jerrycan is een robuuste container die wordt gebruikt om vloeistoffen in op te slaan en te vervoeren. Oorspronkelijk ontworpen voor gebruik in militaire voertuigen, worden jerrycans nu veel gebruikt door kampeerders, wandelaars en andere liefhebbers van het buitenleven. Jerrycans zijn meestal gemaakt van metaal of plastic. Ze zijn voorzien van een schenktuit om gemakkelijk te kunnen gieten, en door hun brede mond zijn ze gemakkelijk te vullen. Jerrycans zijn ongelooflijk veelzijdig, en kunnen worden gebruikt om water, brandstof of zelfs voedsel te vervoeren. Ze zijn ook stapelbaar, waardoor ze gemakkelijk in een voertuig of garage kunnen worden opgeborgen. Of u nu een weekendje gaat kamperen of voorraden aanlegt voor een natuurramp, jerrycans zijn een essentieel onderdeel van uw uitrusting.

Waarom een zou je een jerrycan kopen?

Een jerrycan is een must-have voor iedereen die graag voorbereid is op onvoorziene sitiuaties. Of u nu een kampeerder, avonturier of gewoon iemand die op het ergste voorbereid is, een jerrycan is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat altijd toegang heeft tot bijvoorbeeld brandstof of een andere vloeistof. Jerrycans zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om tegen een stootje te kunnen. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Het gebruik van jerrycans heeft vele voordelen. Ze zijn duurzaam en bestand tegen vallen en stoten. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te ontsmetten, wat essentieel is om de verspreiding van ziekten te voorkomen. Jerrycans zijn ook luchtdicht en lekvrij, waardoor ze ideaal zijn voor het opslaan van vloeistoffen. Bovendien zijn ze stapelbaar, zodat u er gemakkelijk een groot aantal in een kleine ruimte kunt opslaan.

Welke verschillende soorten jerrycans heeft Kampeer Oase?

Kampeer Oase heeft verschillende soorten jerrycans in het assortiment. Zo hebben we jerrycans met een inhoud van 4 liter 10 liter, 15 liter, 17,5 liter, 20 liter, 35 liter en nog veel meer. Zo hebben we ook opvouwbare jerrycans met kraan en zonder kraan, water cointainer en jerrycans van verschillende merken zoals EDA, Bo Camp, Pressol en meer. Kortom: voor iedereen heeft Kampeer Oase wel een geschikte jerrycan.

Hoe kies je de juiste jerrycan?

Met zoveel verschillende soorten en maten jerrycans op de markt kan het lastig kiezen zijn. Hoe kiest u de juiste voor uw behoeften? Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het maken van uw keuze:

– Capaciteit: Hoeveel vloeistof moet u opslaan of vervoeren? Zorg ervoor dat u een jerrycan kiest die voldoende capaciteit heeft voor uw behoeften. Kampeer Oase heeft jerrycans met verschillende inhouden.

– Materiaal: Jerrycans worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder plastic, metaal en zelfs composiet. Elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus kies het materiaal dat het beste aan uw behoeften voldoet. Als u bijvoorbeeld brandbare vloeistoffen moet vervoeren, is een jerrycan van roestvrij staal of aluminium een betere keuze dan een van plastic. Kampeer Oase heeft jerrycans die speciaal zijn gemaakt om benzine te vervoeren.

– Uitloop: Welk type schenktuit hebt u nodig? Sommige jerrycans hebben een ingebouwde schenktuit, terwijl u voor andere een adapter nodig hebt. Zorg ervoor dat u het type schenktuit kiest dat het best aan uw behoeften voldoet.

Door deze dingen in gedachten te houden, weet u zeker dat u de juiste jerrycan voor uw behoeften kiest. Komt u er niet uit? Kampeer Oase helpt u graag een weloverwogen keuze te maken.