0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 90,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Kampeer Oase showdagen op 13 & 14 April.

showdagen-2019-voorkant-pand

Op 13 & 14 april van 10.00 tot 17.00 uur kunt u alvast in de stemming komen tijdens de “Showdagen” bij de Kampeer Oase in Elst.

Kampeer Oase heeft in samenwerking met diverse bedrijven een paar leuke dagen georganiseerd waarbij er veel te beleven, te genieten, te proeven en te zien zal zijn.

Op het gebied van kamperen heeft Kampeer Oase Elst weer veel noviteiten en nieuwe merken in huis gehaald en zullen er diverse demonstraties en leuke acties zijn van o.a. Crespo kampeermeubilair, Herzog voortenten en luifels, Kampa Opblaasbare voortenten en campertenten en nog veel meer.

showdagen-2019-tent

Of u nu met  de caravan, vouwwagen, de camper op vakantie gaat, laat deze dan vooraf checken zodat u veilig op pad gaat. Caravan & Camperservice Elst is aanwezig voor goede adviezen en leuke acties voor het onderhoud van uw 4- of 2 wieler.

Uiteraard zorgen wij weer voor een hapje en een drankje. Ook aan de kids is gedacht. Voor hun is er een springkussen verzorgd door Spaan Funverhuur en hebben wij uiteraard ranja en wat lekkers.

 

showdagen-2019

Zaterdag 13 & 14 april zijn er showmodellen van Herzog te aanschouwen, tevens is er iemand van Herzog aanwezig voor uitgebreide informatie.

Zaterdag 13 & 14 april zijn er showmodellen van Kampa te aanschouwen en demonstratie van opblaastent, tevens is er iemand van Kampa aanwezig voor uitgebreide informatie.

Zaterdag 13 april is er iemand aanwezig van Crespo / Bo-Camp en Urban Outdoor voor deskundig advies. Tevens actie bij aankoop van Crespo kampeerstoelen.

Zaterdag 13 april is er iemand aanwezig van Human Comfort voor deskundig advies op slaapartikelen en lampen.

Zondag 14 april is ACSI aanwezig voor informatie omtrent de ASCI-gidsen.

showdagen-2019-campers

showdagen-2019-in-de-winkel

 

 

 

Deel dit berichtGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *