0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Kampeermeubelen

Kampeeroase Elst biedt de ideale oplossing bij een afweging tussen een comfortabel verblijf en back to basic, in de vorm van een uitgebreid assortiment aan kampeermeubelen, waarmee u het zich zo aangenaam en gemakkelijk kunt maken als u zelf wilt!

Ons assortiment kampeermeubelen

Groot aanbod kampeermeubelen

Kampeeroase Elst is dé plek om al uw kampeerartikelen in één keer te vinden, zodat u optimaal voorbereid op pad gaat, waar uw kampeervakantie u ook heen mag brengen. Onze kampeermeubelen zijn geselecteerd op hun degelijke kwaliteit, maar vooral op de praktische manier waarop ze uw kampeerervaring verrijken. We hebben een flinke selectie aan razend slim design voor u klaarstaan, dus neem vooral even de tijd om goed te kijken wat voor u de beste opties zijn.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar één van onze toppers op het gebied van campingstoelen? Dan heeft u keuze genoeg! Wij hebben niet alleen de stoel die u zoekt in allerlei kleuren, formaten en uitvoeringen, maar ook een keur aan handige accessoires zoals stoelorganizers, voetensteunen, stabilisatoren en onderdoppen waarmee u altijd het meeste uit de stoel haalt, waar u hem ook neerzet. Ruimtebesparend ontwerp waarbij alles kan worden ingeklapt en opgevouwen vindt u niet alleen in onze stoelen, maar ook onze campingtafels, krukjes, picknicksets en zelfs opbergmeubelen zijn met gemak op te bergen in uw kofferbak, caravan, of aanhanger. U vindt in onze Kampeer Oase zelfs complete kookeilanden die in een handomdraai weer tussen uw andere spullen kunnen worden opgeborgen! Vouwbedden, veldbedden en opklapbare hangmatten compleet met statief: voor een complete vakantie uitrusting komt u bij Kampeer Oase Elst altijd uit met ons enorme aanbod aan kampeermeubelen!

Zoals u van ons gewend bent kiezen wij steeds voor de beste materialen in verhouding met de scherpste prijzen die we voor u kunnen bedingen. Zo houdt u budget over om op vakantie uit te geven en weten wij zeker dat we u alleen met het beste materiaal op pad sturen. Als het allemaal te veel lijkt om vanuit uw eigen huis een keuze te kunnen maken, dan bent u van harte welkom in onze vestiging te Elst om zelf uit te proberen hoeveel gemak u mee wilt nemen op uw eigen kampeeravonturen!

Ben je hier naar op zoek?