0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Kampeerwinkel Renkum

 Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

 14 dagen retourneren

Kwaliteitsproducten

Home » Kampeerwinkel Renkum

Kampeerwinkel in Renkum

Als je in Renkum op zoek bent naar een uitgebreid assortiment aan kampeerspullen, dan hoef je niet verder te zoeken dan Kampeer Oase in Huissen. Van tenten tot kampeermeubelen, slaapartikelen en gasflessen, ze hebben het allemaal. Alle grote kampeermerken zoals Bo-Camp, Dukdalf, Coleman, Campguru, Kampa, Crespo, Brunner en meer zijn verkrijgbaar bij Kampeer Oase.

Klaar voor uw vakantie na bezoek Kampeer Oase Huissen

Als je op zoek bent naar een uitgebreid assortiment aan kampeerspullen, dan hoef je niet verder te zoeken dan Kampeer Oase in Huissen. Van tenten tot kampeermeubelen, slaapartikelen en gasflessen, ze hebben het allemaal. Alle grote kampeermerken zoals Bo-Camp, Dukdalf, Coleman, Campguru, Kampa, Crespo, Brunner en meer zijn verkrijgbaar bij Kampeer Oase.

Gelegen aan Nijverheidsstraat 25, 6851EJ Huissen, is de winkel gemakkelijk bereikbaar vanuit Renkum en zijn er voldoende parkeerplekken beschikbaar voor klanten. Kampeer Oase biedt meer dan 1000 vierkante meter aan kampeerplezier met 2 verdiepingen waar allerlei kampeerartikelen kunnen worden getest. Als je niet in staat bent om de winkel te bezoeken, kun je ook altijd de virtuele tour doen om te bekijken hoe het er van binnen uitziet.

Als je bij Kampeer Oase winkelt, kun je er zeker van zijn dat je de juiste kampeerspullen krijgt voor je volgende avontuur in de natuur. Kamperen kan een prachtige manier zijn om de natuur te verkennen en van het buitenleven te genieten, maar het is belangrijk om de juiste uitrusting te hebben. Bij Kampeer Oase begrijpen ze het belang van de juiste uitrusting en hebben ze het grootste assortiment kampeerspullen in de regio.

Naar de winkel in Huissen of online bestellen

Van Renkum naar Kampeer Oase in Huissen is het ongeveer 15 kilometer en duurt het gemiddeld 18 minuten met de auto op gemiddelde snelheid. Als je niet in staat bent om de winkel te bezoeken, kun je altijd op de website van Kampeer Oase een bestelling plaatsen. De bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe kampeerspullen.