0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Koeltassen

Als u graag kampeert, of als u uw eten en drinken op een koude plaats wilt bewaren, dan kan een koeltas een zeer belangrijke aankoop zijn. Koeltassen zijn er in verschillende vormen en maten, en kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen. Op deze pagina delen we informatie over de verschillende soorten koeltassen die bij ons vekrijgbaar zijn, zodat u de juiste kunt kiezen.

Wat is een koeltas?

Een koeltas is een geïsoleerde tas die wordt gebruikt om eten en drinken koud te houden. Koeltassen zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder polyester, nylon en PVC. Ze hebben meestal een laag schuim of een ander isolatiemateriaal tussen de binnenste en buitenste lagen stof.

Hoe werken koeltassen?

Koeltassen werken door de lucht in de zak koud te houden. Dit wordt gedaan door een isolatielaag aan te brengen of door gebruik te maken van ijs- of gelpacks. De ijsblokken of gelblokken moeten regelmatig worden vervangen om de koeltas koud te houden.

Wat zijn de verschillende soorten koeltassen?

Er zijn een paar verschillende soorten koeltassen. Het meest voorkomende type is de soft-sided koeltas. Deze tassen zijn gemaakt van stof en hebben een isolatielaag tussen de binnen- en buitenlaag. Zachte koeltassen zijn licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen. Een ander type koeltas is de hard-sided koeltas. Deze tassen zijn gemaakt van plastic of metaal en hebben een schuimisolatie binnen in. In het assortiment van Kampeer Oase zitten koeltassen van de merken Bo-Camp, Barebones, Campingaz en Hawaii. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklasse van goedkope koeltassen van 14,95 tot luxere varianten tot 80,00.

Waarom kiezen voor een koeltas voor tijdens het kamperen?

Een groot voordeel van een koeltas is dat hij je eten en drinken lang koud houdt. Dit is ideaal als je een lange kampeertocht gaat maken of als je je eten en drinken overdag koud wilt houden. Een koeltas is ook compact en licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk met je meeneemt.

Wat is de beste maat voor een koeltas?

De grootte van de koeltas die je nodig hebt, hangt af van hoeveel eten en drinken je koel wilt houden. Als u bijvoorbeeld maar een paar drankjes koud wilt houden, is een kleine koeltas voldoende. Ga je lang kamperen en moet je veel eten en drinken koud houden, dan heb je een grotere koeltas nodig.

Hoe lang houdt een koeltas eten en drinken koud?

De meeste koeltassen houden eten en drinken 24 uur koud. Als u eten en drinken langer koud wilt houden, kunt u ice packs of gel packs in de koeltas gebruiken. Deze moeten regelmatig vervangen worden om de koeltas koud te houden.

Wat zijn de voordelen van een koeltas?

De 3 belangrijkste voordelen van een koeltas zijn dat hij uw eten en drinken koud kan houden, dat hij kan worden gebruikt als opslagcontainer, en dat hij draagbaar is. Wat zijn de verschillende soorten koeltassen?

Wat is de beste koeltas?

De beste koeltas is degene die het beste past bij uw behoeften. Als u een compacte en lichtgewicht tas wilt, is een soft-sided koeltas een goede optie. Als je een tas nodig hebt die je eten en drinken over een langere periode koud kan houden, is een hard-sided koeltas een betere keuze. Wanneer je hulp nodig hebt bij het vinden van de beste koeltas voor jou kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe kies je de juiste koeltas?

Bij het kiezen van een koeltas is het belangrijk om na te denken over waar je hem voor gaat gebruiken. Wil je alleen je drankjes overdag koud houden, dan volstaat een kleine koeltas. Ben je van plan om een langere kampeertrip te maken? Dan heb je een grotere tas nodig die meer eten en drinken kan bevatten. Bent u op zoek naar een kleine koeltas dan kunnen wij de Hawaii Koeltas 12 liter adviseren. Op zoek naar een grotere variant? Dan adviseren wij de Bo-Camp Industrial Koeltas Ryndale Groen 27 liter.