0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Lafuma campingstoel

Als u denkt dat alle kampeerstoelen min of meer hetzelfde zijn, dan kent u de Lafuma campingstoelen nog niet. De luxe relaxstoelen van dit merk zijn in de loop van vele decennia geoptimaliseerd om een unieke zitbeleving te creëren die zijn weerga niet kent. De gepatenteerde technologie van Lafuma Mobilier verzekert niet alleen uw gemak, maar is ook een duurzame keuze die u in staat stelt de stoel volledig naar uw eigen wensen aan te passen.

De kampeerstoelen van Lafuma Mobilier

Welke stoel van Lafuma u ook besluit aan te schaffen, u investeert eigenlijk in meerdere stoelen die geschikt zijn voor verschillende situaties. Toch bestaat er onderscheid in de essentie van de diverse modellen die het bedrijf produceert. Het zwarte schaap van de familie is de CB Batyline Strandstoel, die zich duidelijk onderscheidt van de rest door haar compacte formaat en lage zithoogte, waardoor het perfect is voor een dagje op het strand. Op de camping of in uw eigen tuin kunt echter beter voor een groter model kiezen. De Futura Batyline Relaxstoel is een verstelbare stoel van vormvast gaasdoek met voetensteun, die zich bijvoorbeeld uitstekend leent voor het relaxen voor de tent. De Evolution Air Comfort Relaxstoel is daarentegen uitgerust met een extra comfortabele rugleuning, terwijl de RT2 Batyline Relaxstoel een goede optie is voor een iets scherpere prijs.

Lafuma kampeerstoelen voor ongeëvenaard gemak

Er kan geen twijfel over bestaan of u met een Lafuma kampeerstoel te maken heeft: Het hoogwaardige kampeermeubilair van dit unieke merk spreekt voor zichzelf. Het gepatenteerde clipsysteem zorgt ervoor dat u precies de kampeerervaring heeft waar u op zit te wachten. Elke stoel heeft allereerst een ergonomische vormgeving en makkelijk verstelbare rugleuning, waardoor u altijd in een comfortabele houding zit. Bovendien kan het materiaal van de zitting naar uw voorkeur vervangen worden en zijn er allerlei handige extra’s beschikbaar.

Wilt u een stoel met zachte vulling en een bijpassende deken, om heerlijk de lange zomeravonden in door te brengen? Of ziet u uzelf juist al naast het zwembad liggen in een loungestoel van badstof en een koud drankje in uw bekerhouder? Deze opties zijn allemaal beschikbaar bij de aanschaf van een Lafuma campingstoel. De moeiteloze aanpasbaarheid van het clipsysteem heeft nog een groot voordeel: wanneer een onderdeel na jaren gebruik versleten begint te raken hoeft u enkel dat element te vervangen en niet gelijk de hele stoel te vervangen. Dat is niet alleen leuk voor uw portemonnee, maar maakt deze stoelen bovendien een erg duurzame keus.

De juiste kampeerstoel kiezen

De beste manier om te beslissen over de aanschaf van een kampeerstoel is natuurlijk door het comfort zelf in levende lijve te ondervinden. Als u de stoel graag uitprobeert voordat u uw beslissing maakt, bent u van harte welkom bij de winkel van Kampeer Oase in Elst. Soms is het echter makkelijker uw aankopen direct vanuit de webshop te bestellen. In dat geval is het verstandig op een paar specifieke aspecten te letten. Geen mens is hetzelfde en de keuze voor uw ideale stoel kan daarom vrij persoonlijk zijn. Let er bijvoorbeeld op dat de zithoogte en het belastbare gewicht van de stoel goed bij uw lichaam passen. U kunt bovendien kiezen voor een extra brede XL stoel als u behoefte heeft aan die extra ruimte. Daarnaast kan ook de stof van de kampeerstoel bepalend zijn in uw overwegingen. Het oog wil immers ook wat, dus is het wijs er voor te zorgen dat de stoel waar u jaren in zal zitten niet alleen comfortabel is, maar er ook nog goed uitziet.

Over Lafuma Mobilier

Lafuma Mobilier is onderdeel van het Franse bedrijf Lafuma, dat ruim 90 jaar ervaring heeft met het ontwikkelen van comfortabele kampeeruitrusting. Van rugzakken en wandelschoenen tot slaapzakken en kampeerstoelen. Van het begin af aan hebben het welzijn van haar klanten en de natuur centraal gestaan bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Hierdoor is het bedrijf een ware expert geworden in het ontwerpen van kampeerstoelen die goed zijn voor zowel de mens als het milieu. Maximaal comfort en milieuvriendelijkheid spelen nog steeds een grote rol bij het ontwerpproces en dat is te merken aan het resultaat. De aanschaf van een Lafuma kampeerstoel is daarom een goede keuze voor onze planeet, terwijl u tegelijk ook gegarandeerd bent van uw eigen gemak.

Lafuma_Logo