0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Lichtgewicht campingtafel

Van een solide lichtgewicht campingtafel heeft u jarenlang gemak en comfort. Een tafel voor bij de caravan of tent is onmisbaar om aan te eten, een kaartje te leggen, de was op te vouwen en als werkblad bij het koken. Bij Kampeer Oase vindt u een uitgebreid assortiment aan functionele lichtgewicht kampeertafels. Stuk voor stuk, van merken die weten, waar de moderne kampeerder behoefte aan heeft. Ontdek ons assortiment lichtgewicht campingtafels online of in onze winkel.

Ons assortiment lichtgewicht kampeertafels

Het aanbod lichtgewicht kampeermeubels dat u bij ons in het assortiment aantreft, bestaat uit artikelen van de gerenommeerde merken die weten waar ze voor staan. Bo-Camp, Camp Gear, CamPart, Crespo Dukdalf en Kampa.

Soorten kampeertafels

Een tafel voor op de camping is geen artikel dat u als impulsaankoop moet zien. Er zijn zoveel verschillende soorten tafels en tafeltjes dat het echt de moeite loont, om ze met elkaar te vergelijken. Om minder losse campingstoelen mee te hoeven nemen, is het een optie om te kiezen voor een lichtgewicht picknicktafel. Is een soort bijzettafeltje ook wel genoeg, kijkt u dan eens naar de Camp Gear priktafel of het krukje met oplegblad. Ons assortiment lichtgewicht campingtafels biedt u niet alleen moderne aluminium tafels en picknicksets, maar ook stevige kunststoffen exemplaren en duurzame bamboe outdoortafels.

Voordelen van een kampeertafel

Sowieso het grootste voordeel van alle campingmeubelen is dat ze licht van gewicht zijn. Tevens zijn al onze campingtafels in te klappen tot handzame pakketjes die u makkelijk ergens tussen steekt. Meubels voor op de camping zijn waterbestendig en eenvoudig te reinigen. Mocht uw lichtgewicht kampeertafel eens een keer in de regen blijven staan, is dat geen enkel probleem en ook een hele dag de volle zon erop, geeft helemaal niets. Het materiaal en de functionaliteit in ogenschouw genomen, zijn kampeertafels en –stoelen eigenlijk best voordelig in aanschaf. Niet alleen op de camping heeft u veel profijt van de lichtgewicht tafels en stoeltjes, ook in het zwembad en op het strand komen ze goed van pas.

Mogelijkheden campingtafels

De meeste van onze lichtgewicht campingtafels beschikken, over in lengte verstelbare poten en een watervast hittebestendig blad. De verstelbare poten maken het mogelijk om in een handomdraai van de eettafel een sidetable te maken. Tevens, is het een uitkomst dat tafelbladen van campingtafels vrijwel onverwoestbaar zijn. Is in uw camper, auto of caravan, elke centimeter belangrijk, kijkt u dan ook naar de afmetingen van de kampeertafel in opgevouwen positie. Sommige tafeltjes zijn tot superkleine pakketjes, van slechts 11 cm dikte op te vouwen. Het pakketmateriaal kan het blad van de tafel zelf zijn, het wordt dan een koffer, of een apart bijgeleverde draagtas.

Hoe kiest u de beste campingtafel?

Om de juiste keuze te maken, zet u het best uw verwachtingen van een lichtgewicht kampeertafel, voor uzelf op een rijtje. Wilt u er ruim met meerdere volwassenen aan kunnen eten, of is een tweepersoonstafeltje van tête-à-tête formaat wel genoeg? Wanneer uw voorkeur uitgaat naar het de lichtgewicht picknicktafel, is het tevens verstandig te letten op de maximale belasting van de zitplaatsen en de beschikbare beenruimte. Mocht u er niet uitkomen, kunt u ons altijd even bellen of langskomen in de showroom.

lichtgewicht campingtafel