0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Nationale Open Camping Dag 1 April 2023

open dag kampeer oase

 
 

Vrijblijvend rondkijken op campings in Nederland. Dat kan op zaterdag 1 april 2023 tijdens de tweede Nationale Open Camping Dag. Er doen al ruim 300 campings mee, van heel groot tot minicamping. De camping willen kampeerders vooral laten ervaren hoeveel mooie campings er zijn. Een passende start van het kampeerseizoen, de voorpret gaat beginnen!”

Tijdens de Open Camping Dag kunnen kampeerders alvast hun favoriete plekje uitzoeken, de eigenaren spreken en de sfeer proeven. De bedoeling van de dag is om campingeigenaren en kampeerders op een leuke en laagdrempelige manier kennis te laten maken. “Kampeerders raken soms de weg kwijt tijdens hun zoektocht in het enorme aanbod online. Met dit landelijk evenement in het voorjaar hoopt de organisatie dat zoveel mogelijk mensen enthousiast worden over kamperen. Ook kunnen mensen die nog nooit hebben gekampeerd toch eens kijken of een vakantie op een camping iets voor hen is.

Partners uit de kampeerbranche sluiten graag aan bij het initiatief om kamperen een dag in de spotlight te zetten. Brancheorganisatie KCI ondersteunt de Open Camping Dag. Deze dag draagt bij aan de doelstelling om kamperen bij een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht te brengen. Samen verklaren we dan het kampeerseizoen voor geopend!

Stichting Vrije Recreatie (SVR), de organisatie voor kamperen bij de boer, nodigt al zijn kleinschalige campings uit om deel te nemen en spoort de 140.000 donateurs aan om er lekker op uit te gaan op zaterdag 1 april. 

Er zijn geen kosten aan verbonden wanneer u één of meerdere van de deelnemende campings wilt bezoeken. Bezoekers dienen zich wel aan te melden als ze kans willen maken op prijzen tijdens de Kampeerprijzenloterij op 1 april 2023. De campings zijn op deze dag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Alle informatie over deelnemende campings staat op opencampingdag.nl.

Deel dit berichtGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *