0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Oplegmatras

Heerlijk, zo’n lekkere lange vakantie, waarin u het normale leven van alledag even lekker achter zich kunt laten en de tijd neemt om helemaal tot rust te komen. We kijken er het hele jaar naar uit, vermoeid door de inspanningen en beslommeringen van onze drukke levens. Als de vakantietijd is aangebroken, dan hebben we die rust ook wel verdiend, dus zorg er met onze oplegmatrassen voor dat niet alleen uw reis, maar ook uw lighouding optimaal wordt ondersteund. Een oplegmatras is de beste garantie voor een reis waarvan u honderd procent uitgerust terugkeert!

Met een oplegmatras neemt u slim comfort mee op reis

Of u nu op reis gaat met een camper, een caravan, of een tent, uw slaapplek is hoe dan ook minder comfortabel dan dat heerlijke bed waar u de rest van het jaar in slaapt. Voor een deel is dat de charme van het buitenleven, maar er komt voor elke reiziger een punt waarop de verkeerde lighouding een bron van ergernis en zelfs serieuze pijn en blessures kan worden. Eenmaal over die grens heen wordt de rest van de vakantie aanzienlijk minder ontspannen, want na een dag rijden, zwemmen, of wandelen is uw rug toe aan rust die u niet zult vinden als u weer een hele nacht op een ongeschikt luchtbed of een reismatrasje gaat liggen. Met de slimme techniek die in onze oplegmatrassen wordt toegepast zorgt u ervoor dat u in de juiste houding blijft liggen, waardoor u sneller inslaapt, langer doorslaapt en dus de hele vakantie lang uitgerust wakker wordt, vol energie voor een nieuwe etappe van uw reis. Als dat geen slim comfort is!

Oplegmatrassen die met u meedenken

Een groot deel van de oplegmatrassen die u bij Kampeer Oase Elst aantreft zijn vervaardigd uit zogenaamd traagschuim. Dit slimme materiaal denkt bijna letterlijk met u mee, terwijl u de meest aangename slaaphouding aanneemt. Door de eigenschappen van het traagfoam neemt de oplegmatras langzaam maar zeker de vorm aan die uw rug en ledematen de optimale ondersteuning geeft voor een natuurlijke lighouding. Dat betekent beter in slaap komen, langer doorslapen, maar vooral beter uitgerust wakker worden, zodat niets u meer in de weg staat om er opnieuw vol tegenaan te gaan en de nieuwe dag stralend te beginnen. Het enige dat u nog hoeft te doen is uw oplegmatras snel oprollen en in de handige opberghoes te schuiven, waarna u dit handige stukje slaapgemak zo weer tussen de bagage schuift en met een uitgerust gevoel aan een nieuwe dag vol reisplezier kunt beginnen!

De tunnel- en koepeltenten van Kampeer Oase Elst

Kampeeroase Elst heeft een zeer complete collectie koepeltenten en tunneltenten. Verschillende modellen, uitgevoerd in diverse kleuren en materialen, geven u genoeg keuze om precies de tent uit te zoeken die het beste aansluit op uw wensen en behoeftes. Onze tenten kunnen tegen een stootje vanwege de duurzame kunstvezels of hoogwaardig behandeld katoen waaruit ze zijn opgebouwd, zodat de tenten een forse storm en ander noodweer kunnen doorstaan. Flexibele tentstokken bieden lichtgewicht gemak tijdens het opbouwen en afbreken, wat ideaal is voor wie van camping naar camping trekt. Ook is het materiaal dat voor de tentdoeken wordt gebruikt ademend en luchtdoorlatend, waardoor de luchtcirculatie gewaarborgd blijft. Wie bij Kampeeroase Elst een koepeltent of tunneltent aanschaft, mag erop vertrouwen dat wij alleen de beste aanbiedingen in prijs-/kwaliteitsverhoudingen verzorgen.

U ziet in onze webwinkel en in onze fysieke vestiging dat we een flink aanbod hebben om een keuze uit te maken. Hoewel we u graag persoonlijk adviseren over uw aankoop, kunt u met behulp van de specificaties op de website ook een goede persoonlijke afweging maken. Denk voordat u tot aankoop overgaat goed na over het doel waarvoor u de tent wilt gaan gebruiken. Een koepeltent biedt veel ruimte om te slapen, maar let wel op het aantal personen waarvoor de tent is ontworpen. Heeft u behoefte aan extra ruimte voor uw bagage, dan is het aan te raden om een tent met voorportaal te overwegen. Als u een tent gebruikt als extra slaapplaats bij bijvoorbeeld een caravan of vouwwagen, dan is een simpel model vaak voldoende. Een groot aantal van onze modellen is voorzien van een extra luifel, wat een groot voordeel is wanneer u met een enkele tent op reis gaat, omdat u daarmee extra plaats heeft om beschut tegen zon, regen of wind te zitten. Een ander aandachtspunt is de compartimentering van onze tenten. Sommige tenten hebben een enkele ruimte om in te slapen, terwijl met name de tunneltenten vaak verdeeld kunnen worden in meerdere compartimenten, voor meer privacy en overzichtelijke indeling. Zoals u merkt is er genoeg om over na te denken voordat u een goede tent aanschaft, dus kijk op uw gemak rond of neem contact met ons op voor meer informatie.