0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Pompen

Wie vaker heeft gekampeerd, kent de lichte stress die hoort bij de laatste voorbereidingen voor de vakantie. Is de auto helemaal in orde? Hebben we alle deuren netjes op slot gedaan? Zijn alle spullen ingepakt en kunnen we op tijd vertrekken? Tent ingepakt, tassen en koffers in de auto, paspoorten bij de hand? We kennen de checklist allemaal, en toch gaat het regelmatig mis. U zult de eerste niet zijn die pas op de camping in een opgezette tent ontdekt dat er wel luchtbedden zijn, maar geen pomp om ze te vullen. Wees de stress voor en zorg dat u bij Kampeer Oase Elst de juiste pomp meeneemt om met zo min mogelijk gedoe uw luchtbedden, opblaasboten en andere vakantiespullen op te pompen!

Geen opgeblazen verhaal

Als u gaat kamperen wilt u natuurlijk liefst zo goed mogelijk slapen. Daarom heeft u zorgvuldig een goed luchtbed uitgezocht, en daar hoort automatisch een pomp bij. Uw wilt natuurlijk niet met uw slaapzak op de grond liggen. Misschien heeft u een luchtbed met een ingebouwde elektrische pomp, maar die past weer niet op dat leuke opblaasbootje waar de kinderen zo graag in ronddobberen. Eigenlijk is het dus altijd slim om een externe pomp mee te nemen. Maar goed dat wij een uitgebreide selectie voor u in voorraad hebben dus, want er is van alles mogelijk op het gebied van goede pompen. Daarom geven we u de belangrijkste voordelen en kenmerken van onze verschillende pompen.

Voor elke klus een passende pomp

De meest eenvoudige pomp in ons assortiment is de klassieke voetpomp. Deze pompen zijn voordelig in de aanschaf en zijn gemakkelijk mee te nemen. Doordat u blijft staan tijdens het pompen, spaart u uw rug terwijl u het bed opblaast. De handpomp variant is iets groter van omvang, maar werkt efficiënter dan de voetpomp. De cilinderinhoud zorgt ervoor dat er minder pompbewegingen nodig zijn voor een gevulde matras. Voor wie met de tent of de caravan altijd een plaats reserveert met elektrische aansluiting is een elektrische pomp een mooie en gemakkelijke oplossing. Ook wie geen elektriciteit bij de hand heeft kan van deze pompen gebruik maken door de 12V aansluiting aan de accu van uw auto te koppelen, of zelfs door ze vooraf op te laden aan het lichtnet. De mogelijkheid om luchtbedden ook weer elektrisch leeg te pompen is daarbij een handige extra optie. We hebben zelfs verschillende minicompressors in ons assortiment, waarmee u in een mum van tijd klaar bent met elke opblaasboot of matras! Kom gerust een kijkje nemen in onze vestiging in Elst, of vraag onze medewerkers om advies wanneer u twijfelt.