0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Schuurtenten

Wie gaat kamperen, zoekt de vrijheid en de ruimte op. Het gevoel van vrijheid en ruimte dat de open hemel en de uitgestrekte natuur aan de echte kampeerder bieden, vind je niet in een hotel of appartement. Als die ruimte ons ieder jaar zo veel goed doet, dan willen we natuurlijk ook ruimte om onze spullen in op te bergen en onze welverdiende maaltijd in te bereiden. Daar zijn onze schuurtenten en keukententen uitermate geschikt voor!

Voordelen van onze keukententen en schuurtenten

Een keukentent of schuurtent van Kampeer Oase Elst biedt niet alleen de ruimte om het leven op de camping een stuk aangenamer te maken; ze zijn ook nog eens vormgegeven met een scherp oog voor praktisch vakantiegemak. Als je voor een heel gezin moet koken is het niet alleen erg handig om daar alle ruimte voor te krijgen die je nodig hebt. Goede ventilatie is bijvoorbeeld erg belangrijk om alle kookluchtjes te laten verdwijnen. Om dit te garanderen hebben onze keukententen extra ventilatie openingen en ramen. Omdat onze keukententen los van de hoofdtent op te zetten zijn is het voor elke kampeerder heerlijk inslapen: met het tevreden gevoel van een volle maag en een zelfgekookte maaltijd, maar ook met de frisse nachtelijke buitenlucht in uw neusgaten in plaats van de kookgeuren die nog in de hoofdtent blijven hangen. Nog een praktisch voordeel is het materiaal waaruit een keukentent is opgebouwd. Bij het koken zijn vlekken haast niet te vermijden, maar gemakkelijk afwasbaar PVC biedt een snelle uitkomst bij morsen, zodat alles in een oogwenk weer lekker schoon en fris is.

Keukententen en schuurtenten zijn multifunctioneel

Met een schuurtent wint u in één klap een zee aan extra ruimte om al uw spullen in op te slaan. Ideaal voor wie een actieve vakantie viert want al dat kwetsbare materiaal is zo opgeborgen met een schuurtent naast uw tet. De openingen van onze schuurtenten zijn meestal extra ruim vormgegeven, zodat u gemakkelijk met uw spullen naar binnen en naar buiten kunt.

Natuurlijk zijn al onze keukententen en schuurtenten ook als multifunctionele extra ruimte te gebruiken. Zo kunt u ze niet alleen inzetten als mobiele keuken of beschutte opslag, maar ook als extra luifel ter aanvulling op een tent of caravan. Dit maakt een schuurtent of keukentent ook erg geschikt voor reizigers met caravans, omdat het bij slecht weer of onverwachte visite enorm praktisch is om snel extra ruimte en beschutting te creëren. Lekker ruim, maar toch lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen tussen uw andere kampeerspullen: onze schuurtenten en keukententen maken een kampeervakantie extra comfortabel en extra praktisch tegelijk!