0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Slaapzakken

Voor de keuze van het kopen van een slaapzak, zult u zich af moeten vragen wat voor u belangrijk is. Zoekt u een slaapzak voor de zomer, de winter of voor de  4-jaargetijden? Bij ons vindt u uitgebreide diversiteit aan slaapzakken van verschillende materialen, maten, uitvoeringen en merken.

Diverse materialen:

Wilt u een luxe slaapzak van bijvoorbeeld dons of volledig katoen of liever een trendy slaapzak van een mix van katoen met polyester of een warme slaapzak van polyester. In onze webshop kunt u alle soorten materialen vinden.

Verschillende maten slaapzakken:

Uiteraard is de maat van de slaapzak belangrijk, afhankelijk van bijvoorbeeld uw lengte.  Voor de langere en bredere medemens onder ons zijn er speciale slaapzakken verkrijgbaar, bijvoorbeeld de Nomad Blazer Classic XL of Nomad Brisbane XL. De Zilvermeeuw van Polydaun is tevens een extra lange en extra brede slaapzak.  Voor kleinere kinderen is de maat van de slaapzak uitermate belangrijk. Voor hun zijn er leuke, vrolijke kinderslaapzakken verkrijgbaar.

Verschillende uitvoeringen:

Slaapzakken zijn tegenwoordig in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, bijvoorbeeld met een flanellen binnenzijde, een ingeritste lakenzak, of een slaapzak waarbij eventueel een losse lakenzak, welke tevens bij hele hoge nachttemperaturen als zomerslaapzak gebruikt kan worden.

Merken slaapzakken die wij leveren:

Er zijn vele merken slaapzakken. Kampeer Oase heeft diverse merken voor u geselecteerd, waarbij hoge kwaliteit en comfort de voorkeur geniet. Wij bieden u o.a. Human Comfort,  Polydaun, Nomad, Bo-Camp, en Beach House .

Bent u op zoek naar een goede slaapzak met een hoog comfort voor uw vakantie, of een eenvoudige slaapzak  voor o.a. kamp of festival, bekijk dan onze zeer gesorteerde collectie slaapzakken waar u zeer zeker kunt vinden wat u zoekt.