0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Tenten Nijmegen

 Gratis thuisbezorgd vanaf 75,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

 14 dagen retourneren

Kwaliteitsproducten

Home » Tenten Nijmegen

Tenten Nijmegen

Bestel uw tenten online en laat deze afleveren bij u thuis in Nijmegen! Of bezoek onze uitgebreide kampeerwinkel in Elst, wat niet ver rijden is vanuit Nijmegen. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, het kan bij Kampeer Oase Elst. Met tenten van alle soorten vindt u bij ons altijd een exemplaar dat past bij uw wensen. Laat die kampeervakantie maar komen!

Het grootste aanbod aan tenten in de omgeving van Nijmegen

Trekkerstenten, tunneltenten, koepeltenten, familietenten, campertenten, keukententen en partytenten. Wat voor soort tent u ook zoekt, in ons aanbod vindt u het. Vergeet ook niet de nodige accessoires zoals tenttapijt, grondzeil en extra haringen aan te schaffen. Naast een ruim aanbod aan tenten, hebben we in onze winkel nabij Nijmegen ook al uw andere kampeerbenodigdheden. Met een bezoek aan onze winkel of webshop, heeft u in een keer alles in huis wat u nodig heeft om te kamperen.

Welke tent is het meest geschikt voor uw vakantie?

Gaat u kamperen in de wildernis of verblijft u op een luxe camping? Of iets totaal anders? Deze informatie is belangrijk wanneer u een tent wilt gaan kopen. Wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt? Spreek dan een van de verkoopadviseurs in de showroom aan, laat uw wensen weten en ontvang advies op maat. Bestelt u via de webshop, dan ontvangt u telefonisch advies wanneer u belt naar 0481-351580.