0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Tunneltenten

In Elst staat voor u als kampeerliefhebber een Walhalla aan kampeeroplossingen klaar. Één van onze grote specialiteiten is ons assortiment koepel- en tunneltenten, dat u vanuit uw eigen huis rustig kunt bekijken in onze webshop. Natuurlijk heten we u ook graag van harte welkom in onze vestiging in Elst. Hier kunnen wij u van professioneel advies voorzien en kunt u met eigen ogen zien hoe de tent van uw keuze bevalt.

De tunnel- en koepeltenten van Kampeer Oase Elst

Kampeeroase Elst heeft een zeer complete collectie koepeltenten en tunneltenten. Verschillende modellen, uitgevoerd in diverse kleuren en materialen, geven u genoeg keuze om precies de tent uit te zoeken die het beste aansluit op uw wensen en behoeftes. Onze tenten kunnen tegen een stootje vanwege de duurzame kunstvezels of hoogwaardig behandeld katoen waaruit ze zijn opgebouwd, zodat de tenten een forse storm en ander noodweer kunnen doorstaan. Flexibele tentstokken bieden lichtgewicht gemak tijdens het opbouwen en afbreken, wat ideaal is voor wie van camping naar camping trekt. Ook is het materiaal dat voor de tentdoeken wordt gebruikt ademend en luchtdoorlatend, waardoor de luchtcirculatie gewaarborgd blijft. Wie bij Kampeeroase Elst een koepeltent of tunneltent aanschaft, mag erop vertrouwen dat wij alleen de beste aanbiedingen in prijs-/kwaliteitsverhoudingen verzorgen.

U ziet in onze webwinkel en in onze fysieke vestiging dat we een flink aanbod hebben om een keuze uit te maken. Hoewel we u graag persoonlijk adviseren over uw aankoop, kunt u met behulp van de specificaties op de website ook een goede persoonlijke afweging maken. Denk voordat u tot aankoop overgaat goed na over het doel waarvoor u de tent wilt gaan gebruiken. Een koepeltent biedt veel ruimte om te slapen, maar let wel op het aantal personen waarvoor de tent is ontworpen. Heeft u behoefte aan extra ruimte voor uw bagage, dan is het aan te raden om een tent met voorportaal te overwegen. Als u een tent gebruikt als extra slaapplaats bij bijvoorbeeld een caravan of vouwwagen, dan is een simpel model vaak voldoende. Een groot aantal van onze modellen is voorzien van een extra luifel, wat een groot voordeel is wanneer u met een enkele tent op reis gaat, omdat u daarmee extra plaats heeft om beschut tegen zon, regen of wind te zitten. Een ander aandachtspunt is de compartimentering van onze tenten. Sommige tenten hebben een enkele ruimte om in te slapen, terwijl met name de tunneltenten vaak verdeeld kunnen worden in meerdere compartimenten, voor meer privacy en overzichtelijke indeling. Zoals u merkt is er genoeg om over na te denken voordat u een goede tent aanschaft, dus kijk op uw gemak rond of neem contact met ons op voor meer informatie.