0.00 / 0 items
0

Gratis thuisbezorgd vanaf 100,-

Snelle levering* (1-2 dagen)

Kwaliteitsproducten

Retourneren binnen 14 dagen

Vliegengordijn

Met een vliegengordijn van Kampeer Oase houd je vliegen en andere insecten gemakkelijk buiten de deur. Het enigste wat je hoeft te doen is het vliegengordijn ophangen en vervolgens zal geen enkele vlieg meer binnen komen. Kampeer Oase heeft verschillende vliegenordijnen, met verschillende afmetingen, in verschillende prijsklasses. Ontdek hieronder het assortiment vliegengordijnen.

Wat is een vliegengordijn?

Een vliegengordijn is een soort insectengaas dat over een deuropening of raam wordt gehangen om vliegende insecten buiten te houden. Vliegengordijnen hebben meestal een rij plastic of metalen stroken die aan een stang over de bovenkant van de opening hangen. De stroken staan dicht op elkaar zodat insecten er niet doorheen kunnen vliegen, maar ze zijn ook flexibel zodat mensen er zonder problemen doorheen kunnen lopen. Vliegengordijnen kunnen een effectieve manier zijn om insecten uit huizen en andere gebouwen te houden, en ze kunnen zowel in woningen als in commerciële omgevingen worden gebruikt. Bovendien kunnen vliegengordijnen de luchtkwaliteit helpen verbeteren door de hoeveelheid pollen en andere in de lucht zwevende deeltjes die een gebouw binnenkomen te verminderen.

Een vliegengordijn is ook uitermate geschikt om in een camper of caravan te hangen, zodat ook daar insecten zoals muggen en vliegen niet naar binnen komen.

Waarom een vliegengordijn kopen?

Een vliegengordijn is een geweldige manier om uw huis vrij te houden van vervelende insecten. In tegenstelling tot traditionele horren zijn vliegengordijnen gemaakt van een speciaal materiaal dat de lucht vrij laat stromen en toch insecten buiten houdt. Ze zijn ook gemakkelijk te installeren en kunnen gemakkelijk worden verwijderd om schoon te maken. Bovendien zijn vliegengordijnen een aantrekkelijke aanvulling op elk interieur. Of u nu kiest voor een eenvoudig wit ontwerp of een kleurrijk patroon, vliegengordijnen voegen een vleugje stijl toe aan elke kamer.

Welke verschillende soorten vliegengordijnen heeft Kampeer Oase?

Kampeer Oase heeft vliegengordijnen met verschillende afmetingen. Kies uit een vliegengordijn van 185 x 56cm, 100 x 200cm, 190 x 60cm, 220 x 100cm, 60 x 90 cm of 180 x 60 cm. Daarnaast heeft zijn de vliegengordijnen van Kampeer Oase ook beschikbaar in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld in de kleuren grijs/blauw, grijs/wit, antraciet/grijs, zilver/zwart en transparatent blauw. Tot slot is er ook nog keuze uit het type materiaal bijvoorbeeld PVC.

Hoe kies je de juiste vliegengordijn?

Er zijn een paar dingen te overwegen bij het kiezen van de juiste vliegengordijn voor uw huis. De eerste is de grootte van de opening die u moet bedekken. vliegengordijnen zijn er in verschillende maten, dus het is belangrijk om de breedte en hoogte van de deur of het raam te meten voordat u een aankoop doet. Het tweede punt van overweging is het soort stof dat u wilt. vliegengordijnen worden meestal gemaakt van lichte stoffen zoals voile of gaas, die veel licht en lucht doorlaten en toch insecten buiten houden. Als u in een gebied woont waar veel vliegende insecten voorkomen, kunt u beter kiezen voor een vliegengordijn van een zwaardere stof zoals canvas. Houd ten slotte rekening met de stijl van uw huis bij het kiezen van een vliegengordijn. Als je een moderne inrichting hebt, zijn er veel strakke en minimale vliegengordijnen verkrijgbaar. Of, als je liever een meer traditionele look hebt, zijn er vliegengordijnen met ruches of patronen. Wat uw stijl ook is, er is zeker een vliegengordijn dat perfect bij uw huis past.

Vind u het lastig om te bepalen welk vliegengordijn geschikt is voor u? Wij van Kampeer Oase helpen u graag een weloverwogen keuze te maken.